Vladimir B.

Vladimir B.

Odpovedá do 6 hodín, na 100% správ
100% 6 hod
Prijíma študentov

Vladimir B.

Prijíma študentov

Ihr Ansprechpartner für hohe Anprüche in der Konversation

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Zodpovedané otázky

Popis

Naučím ťa po nemecky, že to proste neuveríš!
Ponúkam excelentné a kompetentné vy- a doučovanie nemeckého jazyka.
Zabudni na jazykové školy a amatérov. So mnou sa dostaneš na úroveň dobrej nemčiny. Či už písomnou Formou alebo v konverzácii.
Ale musíš spolupracovať a sa učiť - to je moja podmienka, bez toho to nejde! Každý jeden žiak je pre mňa unikát a keď vidím jeho snahu a pokrok, cítim sa hrdý na to, čo robím.
Nemám záujem o ľudí, ktorí si myslia, že mám telepatické schopnosti a že prenášam svoje vlastné vedomosti do ich hlavy. Nemčina je v svojom zmysle logická reč, ale vyžaduje to tvrdú prácu a je to na tebe, aby si to chcel a ... aby si sa učil!
Ja už nemusím, ja totiž nemčinu ovládam perfektne. Naučím ťa všetko, čo len chceš. Podklady na učenie dostaneš odo mňa zadarmo - žiadne lacné alebo triviálne učebnice.
Ozvi sa a ja ťa presvedčím o tom, že sa to oplatí - či už online (skype alebo teams) alebo na živo.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 60 min

Zodpovedané otázky (4)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Vladimir B.

Analýza vety Transformationsgrammatik

Dobrý deň, vedel by mi prosím niekto poradiť, ako mám robiť analýzu týchto viet. V prílohe posielam fotku. V druhej vete som aj začala niečo, ale neviem, či to má vyzerať takto, ďakujem veľmi pekne za odpoveď ☺️ V obrázku sú 2 vety, dá sa sem dat iba jeden obrázok, dokopy sme mali 4 vety, zvyšné…

Vladimir B.

privlastňovanie v nemčine

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, ak by som chcela povedať vetu TOTO JE MOJEJ MAMY PES TOTO JE MOJHO OTCA PES TOTO JE MOJHO DIETATA PES tak možem to povedať takto: Das is meiner Mutter Hund Das ist meines Vaters HUnd Das ist meines Kinder HUnd a ak by som chcela povedať, TAMTO JE…