Kristina K.

Kristina K.

Odpovedá do 19 hodín, na 80% správ
80% 19 hod
Prijíma študentov

Kristina K.

Prijíma študentov

Doučovanie v priateľskej atmosfére

  • 5/5 (hodnotilo 6 študentov)
  • 70 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  18 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj! Moje meno je Kristína, som študentkou pedagogickej fakulty v Trnave. Momentálne paralelne študujem aj učiteľstvo anglického jazyka na univerzite v Nemecku.

Počas môjho pôsobenia na Slovensku pracujem ako lektorka v jazykovej škole.

V priebehu leta som stážovala v najväčšej vzdelávacej neziskovke na Slovensku. Minulý školský rok som vyučovala na strednej odbornej škole v Trnave, kde som pôsobila ako full-time pančelka angličtiny :) pre 5 tried od prvého po maturitný ročník. V spolupráci s EFC som vzdelávala žiakov EISB v oblasti finančnej gramotnosti. Spoločne s OZ Living Memory som viedla diskusie so študentmi základných a stredných škôl na rôzne témy tykajúce sa minulého režimu.

Zároveň sa zúčastňujem rôznych edukačných projektov pre žiakov a snažím sa zlepšovať slovenské školstvo. Ako hovorí Christa McAuliffe - I touch the future. I teach. :)

Ponúkam doučovanie, prípravu na maturitu, prijímacie skúšky, reparáty a monitor z MAT, SJL, ANJ. Rada pomôžem aj s občianskou náukou. :)
Zároveň poskytujem aj kurzy angličtiny pre decká od 4 rokov až po dospelých.

Doučovaniu sa venujem už viac ako 6 rokov. Ku každému žiakovi pristupujem individuálne podľa jeho potrieb, vedomostí a osobnosti. Učenie je moja vášeň. Niečo, čo ma nesmierne baví a napĺňa. Preto si zakladám na profesionálnom, ale do značnej miery aj priateľskom prístupe. Mojím cieľom je, aby hodiny boli zábavné, plné smiechu, no zároveň nabité vedomosťami.

- Momentálne pôsobím v Nemecku, preto doučujem iba online. Od marca 2024 budú možné hodiny aj prezenčne, v mojich súkromných priestoroch v Trnave.

- Pri vyučovaní využívam interaktívne pomôcky a kvalitné technologické vybavenie.

- Po každej lekcii zašlem študentovi report, ktorý obsahuje poznámky z hodiny a sumár prebratého učiva, aby sa k nemu vedel vrátiť aj do budúcna.

- Domáce úlohy dávam podľa individuálneho uváženia. Niekedy sú potrebné a občas zase stačí, keď si žiak prebehne zaslaný report :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Referencie (25)

+ Pridať referenciu
Miroslav M.

Miroslav M.

14 odučených lekcií

Kristínu vysoko odporúčam. Vie vysvetliť učivo zrozumiteľne a na hodiny je stále pripravená. Príjemná atmosféra počas doučovania je už iba bonus.

Odpoveď doučovatela:

Vďaka :)

Elisa V.

Elisa V.

10 odučených lekcií

Kristínku veľmi odporúčam. :) Dcéra je nadmieru spokojná. Hodiny sú zaujímavé a zábavne. Oceňujem Kristínkin priateľský prístup, ochotu a prispôsobivosť.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem krásne :)

Ivana B.

Ivana B.

8 odučených lekcií

Kristínku môžem len a len odporučiť. Je to nielen skvelá doučovateľka, ale aj človek s veľkým srdcom. Hodiny s ňou sú zábavné, inšpirujúce a tématické. Je inteligentná a vždy pozitívne naladená. Vďaka jej otvorenému a priateľskému prístupu som konečne prekonala strach a nechuť z rozprávania po anglicky. Na každom online doučovaní sa toho veľa naučím a už po niekoľkých hodinách vidím veľký pokrok v ovládaní anglického jazyka.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne, teší ma, že sa Vám hodiny páčia. :)

Adriana B.

Adriana B.

Neoverená referencia

Doučovanie Kristínky môžem iba odporučiť, syn chodil na prípravu prijímacích skúšok a hodiny sa mu veľmi páčili, Kristínka je vždy ochotná,milá a spolahlivá. Sme veľmi spokojní.:)

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem krásne :)

Filip T.

Filip T.

Neoverená referencia

Určite odporúčam Kristínu, tento rok som robil prijímačky na strednú školu a vďaka nej som sa dostal na školu kde som chcel. Hodiny boli