Monika K.

Monika K.

Odpovedá do 14 hodín, na 50% správ
50% 14 hod

Monika K.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Som študentkou štvrtého ročníka Lekárskej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave. Moju samotnú prípravu som poňala natoľko zodpovedne,že som vytvorila vlastné podklady z oficiálnych testových otázok,kedže tie poskytujú len konkrétne odpovede,nie však vysvetlenie či užitočné informácie.
Moje doterajšie pracovné skúsenosti zahŕňajú aj pedagogickú oblasť,ktorú som získala na Gymnáziu,kde som mala absolventskú stáž v pozicii asistentky.
Som komunikatívna a priateľská, rada odovzdám svoje vedomosti a komplexne pripravím študenta na úspešné zvládnutie prijímacieho procesu. Poskytnem nielen svoje podklady logicky spracovaného učiva či vypracované príklady,vysvetlím problémove otázky z danej oblasti,otestujem zo simulovaných testov ake su na konkrétnych pohovoroch.
Kedže som si tiež len nedávno prešla prijímacím procesom, dokážem jednoducho a jasne vysvetliť a prispôsobiť vedomosti študentovi strednej školy do miery ich potreby.
Navyše pravidelnosť stretávania v doučovacom procese je zárukou stálej pravidelnej prípravy a počas samotných konzultácii sám študent v dlhodobom procese môže vidieť svoje pokroky, čo vedie k pozitívnej motivácii a osvojeniu si
správnych návykov do ďalšieho štúdia.

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Monika K.

Monika K.

Neoverená referencia

Monika je vynikajúca doučovateľka, ktorá sa úprimne zaujíma o svojich študentov a snaží sa ich podporiť aj po psychickej stránke. Jej podklady mi veľmi pomohli k tomu, aby som sa otázky naučila rýchlejšie a ľahšie. Navyše mi veľmi pomohlo aj jej vysvetľovanie a upozornenie na problémové otázky. Monike patrí moje veľké ďakujem, lebo som sa dostala aj na zubné lekárstvo aj na všeobecné na prvý raz. Ak hľadáte kvalitné doučko určite jej napíšte a neoľutujete!! :)

Viktória L.

Viktória L.

Neoverená referencia

Monika učí netradičným, no efektívnym spôsobom. Veľmi mi pomohli jej rady ako si zapamätať niektoré otázky bez potreby biflovania sa, a na druhej strane dala do pozornosti otázky, ktoré sa bolo vyslovene potrebné naučiť naspamäť. Zároveň poskytuje svoje dôkladne vypracované podklady, podľa ktorých sa určite dá pripraviť či už na medicínu alebo zubarinu. (aj vďaka Moni som sa dostala na obe na prvýkrát) Stretnutia s Moni boli užitočné a v priateľskej atmosfére. Určite odporúčam všetkými desiatimi :)