Dávid H.

Dávid H.

Odpovedá do 48 hodín, na 40% správ
40% 48 hod+

Dávid H.

Osobne ale aj Skype doučovanie nemčiny/nemeckého jazyka

  • Doučuje aj online
  • Od  12 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Som učiteľ nemčiny so skončeným odborom učitelstvo nemeckého jazyka a literatúry. Pôsobil som aj ako lektor na jazykovej škole, takže mám skúsenosti s doučovaním. Doučujem deti na Zš, študentov SŠ, ale aj vysokoškolákov. Doučujem aj pracujúcich, ktorí potrebujú nemčinu na pohovor, poprípade ju potrebujú v práci. Kontaktuj ma cez *socialnu*siet*f-a-c-e-b-o-o-k,najdes ma pod menom Dávid Haburaj :) poprípade pokojne píšte aj tu :)

Pracujem v nadnárodnej firme, kde komunikujem s nemeckými hovoriacimi na dennej báze, takže sa nemeckému jazyku venujem nepretržite. Mám absolvované aj jazykové kurzy v Nemecku a Rakúsku. V minulosti som pôsobil aj ako animátor pre deti, takže mám skúsenosti aj v tejto oblasti. Cena za 60 minút je 10-12 eur. Žiakov doučujem osobne, ale taktiež aj cez skype, mam mnohých študentov, ktorých som doučoval aj cez skype, rad sa Vam prisposobim :)
Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte ma kontaktovať, rád Vám odpoviem. :) kontaktuj ma cez *socialnu*siet*f-a-c-e-b-o-o-k,najdes ma pod menom Dávid Haburaj :) poprípade pokojne píšte aj tu :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Patrícia K.

Patrícia K.

Neoverená referencia

Dávid je skvelý profesor!😊 Zo začiatku som sa obávala, či doučovanie cez skype bude dobré. Ostala som milo prekvapená lebo to bolo perfektné a v pohode aj gramatika sa dá prejsť cez skype. Konverzácie s ním sú zábavné a veľa mi pomáhajú. Kedykoľvek mi pomôže s DÚ alebo keď niečo potrebujem. Nj ma nebavila, ale ako mám hodiny s Dávidom, začína ma baviť a na každú hodinu s ním sa teším.Je skvelý a môžeš sa na neho kedykoľvek spoľahnúť.Takže ak sa aj ty obávaš hodín Nj cez Skype, nemáš sa čoho. A ak hľadás skveléko, milého a priateľského profesora tak rozhodne Dávida. Nebudeš ľutovať!😊

Patrik M.

Patrik M.

Neoverená referencia

Davida ako ucitela vrelo odporucam. Chodim k nemu uz asi pol roka a som s nim aj s jeho sposobom vyucbi maximalne spokojny. Vie ochotne a zrozumitelne vysvetlit ucivo a v nemeckom jazyku je profik. Dalsia z jeho pozitivnych vlastnosti je jednoznacne flexibilita a moznost sa ako akokolvek dohodnut, ci uz na termine alebo na mieste vyucbi. Ti co rozmyslaju nad doucovatelom odporucam Davida, nie len z profesionalnej stranky ale hlavne z ludskeho pristupu.

Dana T.

Dana T.

Neoverená referencia

Na Davidovi sa mi paci jeho sposob vyucby. Dokaze ziaka zaujat aj pobavit. Vzdy prisposobi hodinu potrebam ziaka. Moj syn sa na hodiny s Davidom vzdy tesi a to je pre mna velmi dolezite.

Martina D.

Martina D.

Neoverená referencia

Dávid je skvelý učiteľ! Oceňujem jeho pedagogické schopnosti, systematickosť práce, jeho kamarátsky prístup k môjmu synovi. Konečne som našla pre syna učiteľa, ktorý vie dieťa naučiť, ale popri tom aj zaujať, motivovať, zabaviť. Syn sa na nemčinu s Dávidom vždy teší, hodiny nevníma ako povinnosť, ale ako zábavu. Presvedčila som sa, že aj dieťa je možné učiť cez Skype rovnako efektívne, ako keby prebiehalo osobné doučovanie. Dávid to proste s deťmi vie!

Dominika C.

Dominika C.

Neoverená referencia

Ustretovost,ochota,skvela komunikacia,skvela motivacia pre deti. Velka spokojnost.