Balint L.

Balint L.

Odpovedá do 21 hodín, na 40% správ
40% 21 hod
Prijíma študentov

Balint L.

Prijíma študentov
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

SK

Ahojte!
Roky rokúce sa zaoberám jazykmi, ako takými, ich vyučovaním a prekladom.
V roku 2017 som získal svoj prvý diplom na Univerzite ELTE v Budapešti v odbore arabský jazyk a kultúra, kde naďalej študujem, ale teraz už na katedre anglistiky.
Od 2013 som pracoval v rôznych multinacionálnych firmách ,kde som riešil zorganizovanie ciest, prekladateľstvo a komunikáciu.

Svoje zahraničné vedomosti, skúsenosti som získal v Spojenom kráľovstve, Rakúsku či na Slovensku.

Výučbu anglického jazyka som začal pred dvoma rokmi. A to hlavne výučbou, kurzom pre firemných zamestnancov, a študentov, pre ktorých je vyjadrovanie sa a reč problémom v anglickom, alebo inom jazyku.

Ak sa rozhodneš tak, že začneš, alebo budeš chcieť pokračovať v učení anglického jazyka so mnou, priprav sa na to, že nebudeme spolu riešiť iba nudnú gramatiku, ale naučíme sa pre bežný život tak prepotrebné výrazy, slová, na ktoré sa pozrieme, ako znejú, vyzerajú v rôznych hudbách, filmoch, či v iných materiáloch.

Začiatočníci, znovu začínajúci ,pokročilí a ašpiranti na vyššiu úroveň sa môžu prihlásiť veselo a môžu to vyskúšať na jednej bezplatnej hodine, aká je výučba jazyka so mnou.

So mnou sa nudiť zaručene nebudeš.

HU

Sziasztok!

Évek óta foglalkozom a nyelvekkel, nyelvtanítással és fordítással. 2017-ben szereztem első BA diplomámat az ELTE-n arab nyelv és kultúrából. Jelenleg az ELTE anglisztika szakán vagyok hallgató.

2013 óta nemzetközi multinacionális környezetben dolgoztam. Munkáim közé tartozott az utazásszervezés, fordítás és kommunikáció.

Nemzetközi tapasztalataimat az Egyesült Királyságban, Ausztriában és Szlovákiában szereztem.

Az angol nyelv tanítását egy éve kezdtem. Leginkább céges nyelvtanfolyamokkal, illetve olyan magántanulókkal foglalkozom, akiknek nehézséget okoz a beszéd és önmaguk kifejezése angolul, esetleg más nyelven.

Ha úgy döntesz, hogy velem kezded és folytatod az angolt, akkor készülj fel arra, hogy nem csak lélekölő nyelvtanozással töltjük majd az órákat, hanem hasznos kifejezéseket tanulunk majd filmekből, zenékből és egyéb kiegészítő anyagból.

Kezdők, újrakezdők, haladók és magasabb nyelvi szintre aspirálók is bátran jelentkezhetnek és kipróbálhatják egy ingyenes próbaóra keretein belül, hogy milyen velem a nyelvtanulás.

Velem garantáltan nem fogsz unatkozni.



Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Püski M.

Püski M.

Neoverená referencia

I have studied English many times in the last 30 years. Nobody taught me in a way that I could like it. Bálint teaches practically. You don’t have to keep learning words you just have to talk or watch a movie in English. I learn a lot because the lessons are in English, and only English. I look forward to the lessons not in a stressed way but excitedly because we learn by talking. I also understand the grammar part more easily with examples. Of course, if we have already discussed something one hundred times he can freak out, but even that he does in a funny way. I recommend him to everyone, he is the best teacher I’ve had contact with so far.

Réka S.

Réka S.

Neoverená referencia

I wanted to improve my English speaking skills substantially, and with Balint's lessons, I was able to achieve all of my goals. Balint pays special attention to the student's special needs, creates a study plan for the course, and also gives you homework if required. What I especially liked about the lessons with him is that much content was incorporated from online material, for example, YouTube, but we also watched films, series, listened to music and translated lyrics. So, all in all, I am very satisfied with what I got from these lessons I can just recommend every student that they try a lesson with Balint, they won't regret it.

Barbara Á.

Barbara Á.

Neoverená referencia

Bálint helps me to use English fearlessly. His lessons are always interesting and I find them effective. I am a beginner, but he helps me reaching my goal. After a year I can absolutely recommend him to everybody who wants to improve their English in a supportive and comfortable atmosphere.

Gábor K.

Gábor K.

Neoverená referencia

Viem po anglicky už dávno. Ale nevedel som nič o slovenčine, ale chcel som sa učiť aj po slovensky. Hladal som učiteľa, kto ma vie naučiť obidva jazyky. Bálint túto úlohu zobral, takže sme začali študovať slovenčinu... po anglicky. :) Za jeden rok sme dospeli až tam, že minule v Bratislave som mohol vybaviť všetko na recepcii hotela, v obchode a na ulici, keď sme potrebovali pomoc. Bálint je veľmi pružný a na hodinách to nejde iba o jazyk, ale čítame spolu aj vlastné slovenské knihy, rozprávame sa o každodennom živote na Slovensku, študujeme aj „sleng”. Ďakujem za hodiny. Nezastavíme sa až do skúšky C :)

Fotky a certifikáty