Janka Ž.

Mgr. Janka Ž.

Odpovedá do 19 hodín, na 50% správ
50% 19 hod
Prijíma študentov

Janka Ž.

Prijíma študentov

Ruština, angličtina hravo a efektívne :)

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Moje meno je Janka vyštudovala som UKF v Nitre -odbor ruský jazyk a históriu (učiteľstvo), pričom týmto dvom predmetom sa venujem už od útleho veku. Mojím cieľom je pomôcť deťom, študentom, ale aj dospelým v prekonávaní prekážok, ktoré nastávajú pri výučbe cudzieho jazyka. Takisto rada pomôžem pri "drtení sa" letopočtov, mien a udalostí, ktoré nám sprostredkúva naša história.
Čo sa týka doučovania, tak hodiny vediem výhradne v ruskom jazyku, pretože iba tak sa dieťa/študent/ dospelý naučí cudzí jazyk, ak si na neho postupne zvyká a priamo sa s ním oboznámi.
Jediné čo od Teba /Vás chcem je zošit a pero. K tomuto "balíčku" si pribaľ/-te zodpovednosť a dobrú náladu a chuť učiť sa nové. Rovnako ako sa pripravuješ/-te na hodinu ty/vy , rovnako sa pripravujem aj ja. Teším sa na spoluprácu!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Jasmin W.

Jasmin W.

Neoverená referencia

Pani Janka je veľmi dobrá doručovateľka . Odvádza výbornú pracu :) . Je vždy pripravená a je veľmi profesionálna je veľmi milá, ochotná, ústretová . Som soňou veľmi spokojná:) . Určite odporúčam.

Jasmin W.

Jasmin W.

Neoverená referencia

Pani Janku môžem odporučiť je výborná doručovateľka som snou veľmi spokojná. Ma profesionálny prístup učí individuálne je veľmi milá , ústretová ,ochotná. K príprave hodiny pristupuje veľmi zpdpovedne. Pripravovala ma na skúšky s Ruského jazyka ktoré som aj spravila. A za krátky čas som sa pri nej posunula o niekolko úrovni vyššie. Ešte raz vrelo odporúčam :)

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky