Silvia L.

Silvia L.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod
Prijíma študentov

Silvia L.

Prijíma študentov

Angličtina a španielčina ONLINE

Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte, volám sa Silvia. Vyštudovala som preklad a tlmočenie v kombinácii angličtina-španielčina, ale viac ma to ťahá k učeniu :) Lektorkou anglického jazyka som už takmer 10 rokov. Španielčinu aktívne učím 5 rokov a učím od úrovne od A1 po B2.

Po mojom pobyte v NYC, kde som pôsobila v jazykovej škole Brooklyn School of Languages som sa len utvrdila v tom, že výučba jazykov je môj “true calling”, teda to, čo chcem naozaj robiť.

Ak sa chcete zbaviť strachu z rozprávania a naučiť sa rozprávať tak, aby ste používali adekvátne frázy a zneli prirodzene, som tu pre Vás.
Vyučujem najmä prostredníctvom konverzácie s občasným vysvetlením gramatiky alebo vediem klasickú hodinu, pokiaľ máte záujem o zlepšenie gramatiky.
Pri výučbe tiež kladiem dôraz na slovnú zásobu a beriem ohľad na to, aký ste komunikačný typ (teda ako sa Vam učí najľahšie: počúvaním, čítaním, pozeraním, či logickými prepojeniami).

Jedenkrát vyskúšať je lepšie ako 100x čítať :-) Neváhaj a rezervuj si 20-minútové zoznamovacie stretnutie, na ktorom si môžeme určiť ciele a začať s výučbou.

Teším sa na Teba!
Silvia

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Monika C.

Monika C.

Neoverená referencia

So Silviou mam online anglictinu 3 mesiace a som velmi spokojna. Mala som poziadavku najma na konverzaciu s tym ze niesom velmi komunikativny typ a mam blok hovorit po anglicky. Silvia sa snazila hned od zaciatku najst vhodny pristup ako viest hodinu tak aby mi to vyhovovalo a aby som sa citila komfortne. Ked videla, ze mi nejaky styl/tema nevyhovuje, na dalsiu hodinu prisla s inym pristupom a myslim ze sme nasli to, co potrebujem. Snazi sa prisposobit klientovi co najviac, je vzdy pripravena na hodinu a dava aj rady/tipy ako si zlepsit anglictinu mimo hodin doucovania

Tomáš B.

Tomáš B.

Neoverená referencia

K lektorke, k Silvii chodievam na angličtinu približne pol roka. Jej prístupom, hodinami som nesmierne spokojný. Pozitívne hodnotím jej profesionalitu, prípravu na tie hodiny ale aj to, že je vždy dobre naladená. Neustále a trpezlivo opravuje všetky moje chyby, ktoré počas rozprávania sa vyskytujú. Som veľmi rád, že sme si spolu našli najefektívnejší spôsob výučby tohoto jazyka. Vidno, že má rada tú svoju prácu a že to robí obrovským entuziazmom. Silvia,ďakujem za možnosť, príležitosť , že Vám môžem chodievať na angličtinu a inak celkom dobre sa na Vás aj pozerá. Tomáš B.