Terina B.

Terina B.

Odpovedá do 14 hodín, na 50% správ
50% 14 hod

Terina B.

Preferované časy: poobede, večer, víkend

Popis

Dobrý deň, moje meno je Tereza a som ten správny človek na to, aby ste sa na/doučili jeden z 3 jazykov, ktoré ovládam. Ponúkam doučovanie angličtiny, francúzštiny a španielčiny.
K jazykom ma od detstva viedli moji rodičia. Už odmalička som mala súkromných učiteľov a teraz chcem posúvať moje vedomosti ďalej.
Anglický jazyk: mám certifikát CAE, vyštudované 4 roky anglického bilingválu Futurum v Trenčíne a niekoľko letných jazykových stáží vo Veľkej Británii (Oxford).
Francúzsky jazyk: jazykový certifikát DELF, tiež niekoľko jazykových stáží (St.Raphael a Paríž), výmenné pobyty vo francúzskych rodinách (Annecy) a 5 rokov na francúzskom bilingválnom gymnáziu Ľ.Štúra v Trenčíne.Neskôr som pokračovala v štúdiu na fakulte managemenetu UK v odbore medzinárodný management, ktorý je z časti študovaný po francúzsky.
Španielčina: je to moja srdcovka, nakoľko som žila určitú dobru v Španielsku. Počas strednej školy som rok študovala na IES San Severiano v Cadize a počas vysokej školy som strávila semester v meste Las Palmas na Kanárskych ostrovoch.

Každú hodinu ponímam individuálne. Prispôsobím sa vašim potrebám či už potrebujete konverzačné hodiny alebo slovnú zásobu či gramatiku.
Jazyky sú naozaj mojou veľkou vášňou. Dohovorím sa ešte aj po nemecky a portugalsky.

Teším sa na vás