Soňa Š.

Soňa Š.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Soňa Š.

Prijíma študentov

Naučím aj tých, čo si neveria.

Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Ponúkam kvalitné, účinné a bestresové doučovanie anglického jazyka.
Preferujem stredoškolákov, ale viem dobre pracovať aj s dospelými a deťmi. Celý život učím na strednej škole a určite dokážem naučiť aj tých, čo si neveria. Preferujem osobný kontakt, ale uvítam aj požiadavku na online vyučovanie.
Príprava na štátne skúšky, maturitné skúšky a komunikáciu v každodennom živote.

Doučujem úroveň A1 - C1.

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Katarína S.

Katarína S.

Neoverená referencia

Výborná lektorka, ktorú mi odporučili priatelia a ja bez váhania odporúčam ďalej. Jej štýl výučby, vysvetlenie gramatiky, profesionálny prístup, ľudskosť a priateľskosť ma každú lekciu posúvajú dopredu.

Alena K.

Alena K.

Neoverená referencia

Super učiteľka, lepšiu si človek ani nemôže priať. "Je správne na svojom mieste". Kto sa ku nej prihlási, neoľutuje. Vie sa vžiť do role poslucháča a študenta zároveň. Jej výklad je podrobný a správny. Podľa situácie vie vycítiť, čo študent potrebuje. Je trpezlivá, priateľská a veľmi šikovná. Proste "Super učiteľka".

Richard Š.

Richard Š.

Neoverená referencia

Zaujímavé lekcie anglického jazyka, žiadna nuda. Veľmi trpezlivý a individuálny prístup pani učiteľky v rámci skupiny. Témy lekcií rozšírené nad rámec ponuky učebnice. Precvičovanie výslovnosti pomocou textov známych piesní. Opakovanie fráz a slovnej zásoby pomocou konverzácie v skupine s použitím variácií na rôzne témy. Môžem odporučiť všetkým záujemcom o výuku.

Ľudmila B.

Ľudmila B.

Neoverená referencia

Spôsob vedenia výučby je vhodný aj pre úplných začiatočníkov. Výklad gramatiky je podávaný jasne a zrozumiteľne a vďaka ľudskému prístupu študenti strácajú zábrany hovoriť hneď od začiatku, čo je veľkou výhodou pre výučbu jazyka. Môžem doporučiť všetkým vekovým kategóriám. Sama mám kladnú osobnú skúsenosť výučby v zmiešanom kolektíve.

Daniela G.

Daniela G.

Neoverená referencia

Výborná učiteľka cudzieho jazyka s ľudským prístupom, zrozumiteľným vysvetľovaním, trpezlivosťou. Je schopná z človeka "vydolovať" aj to, o čom si myslí, že nevie a študenta povzbudí a zvýši tak jeho sebavedomie. Vyučovanie prebieha v príjemnej atmosfére, bez stresu a v pohode.