Beatrica R.

Beatrica R.

Odpovedá do 48 hodín, na 100% správ
100% 48 hod+
Prijíma študentov

Beatrica R.

Prijíma študentov

Doučko z chémie a biológie

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: poobede
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte! :) Som učiteľka biológie a chémie, vyštudovala som na Univerzite Komenského a veľmi rada vás v prípade potreby doučím. Teším sa na vás. ;)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Ľubomíra M.

Ľubomíra M.

1 odučená lekcia

Pani učiteľka pripravovala syna, študenta tercie, na písomku z chémie. Oceňujem jej milý a profesionálny prístup. Syn učivo pochopil a na písomke bol úspešný. Pani učiteľka mu vysvetlila učivo zrozumiteľne, pripravila mu množstvo vzorových príkladov.

Monika H.

Monika H.

Neoverená referencia

Pani učiteľka Beatrica doučovala dcéru gymnaziálnu biológiu. Hodiny boli super organizované, učivo dôkladne vysvetlila a dcére dala aj kontrolné otázky, takže dcéra nadobudla istotu, že látku správne pochopila. Veľmi sme boli spokojní s vysoko profesionálnou pomocou pani učiteľky a jej milým prístupom.

Tatiana B.

Tatiana B.

Neoverená referencia

Pani učiteľka Beatricka je skvelá osôbka. Vysvetlila mi učivá, ktorým som spočiatku neporozumela, ale po vysvetlení a vypracovaní úloh od pani učiteľky som im konečne porozumela! :) Pani Beatricka je profesionálna, dochvíľna a hlavne veľmi milá. Vrelo odporúčam všetkýýým!! :)

Adriana N.

Adriana N.

Neoverená referencia

Pani Beatrica so synom skvele dovysvetlila a zopakovala tému na písomku z chémie, dostal veľa príkladov na zopakovanie, upozornila na chyby, ktoré by mohol urobiť. Bola veľmi milá, profesionálna, dochvíľna a ochotná. Určite budeme pokračovať v spolupráci aj naďalej.

Anna B.

Anna B.

Neoverená referencia

Beatrica je naozaj skvelá učiteľka. Doučovala ma biológiu aj chémiu a veľmi mi pomohla, učivo som pri nej rýchlo pochopila. Je veľmi milá a ochotná. Určite ju ešte oslovím aj v budúcnosti :-).