Adalgisa L.

Adalgisa L.

Adalgisa L.

Rodená hovoriaca (taliansky jazyk) v Žiline.

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, víkend

Popis

Salve,
sono un'italiana madrelingua da poco trasferitasi a Žilina.
L'interesse per la lingua italiana è in forte crescita negli ultimi anni e recenti studi dimostrano quanto essa sia sempre più presente tra le favorite dagli studenti che sono interessati all'apprendimento di una lingua straniera.
Se sei interessato ad un tipo d'insegnamento che si basa principalmente sulla comunicazione diretta con l'insegnante, integrato ad altri tipi di esercitazioni, sempre mirati al coinvolgimento attivo dello studente, sono l'insegnante che fa per te.
Aggiungo inoltre che avendo vissuto per un periodo in Spagna, ho raggiunto un livello C1 della lingua spagnola, offro quindi anche lezioni di conversazione in spagnolo per chi fosse interessato a mettere in pratica le conoscenze acquisite della suddetta lingua.
Per qualsiasi ulteriore informazione, sono a vostra disposizione.
Ada.

Ahoj,
som rodená hovoriaca v talianskom jazyku, ktorá sa nedávno presťahovala do Žiliny.
Záujem o taliansky jazyk v posledných rokoch rýchlo rastie a nedávne štúdie ukazujú, že sa čoraz viac vyskytuje medzi tými, ktorí majú záujem o štúdium cudzieho jazyka.
Ak máte záujem o typ výučby, ktorý je založený predovšetkým na priamej komunikácii s učiteľom, integrovaný s ďalšími typmi cvičení, vždy zameraný na aktívnu účasť študenta, som učiteľ práve pre Vás.
Ďalej dodám, že keď som žila v Španielsku, dosiahla som úroveň C1 španielskeho jazyka, a tak ponúkam konverzačné hodiny španielčiny pre záujemcov, ktorí chcú získané vedomosti v uvedenom jazyku uplatniť v praxi.
Pre akékoľvek ďalšie informácie som Vám k dispozícii.


Ada.