Tomáš K. Overená identita

Tomáš K.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Tomáš K.

Prijíma študentov

Tomáš Köppl - Klavír je pre každého!

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  35 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 35 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Ak je vaším snom sa naučiť hrať na klavíri, ste na tom správnom mieste.
Žiadne Youtube video sa nevyrovná súkromnej hodine. Mám mnohoročné skúsenosti s výučbou a poradím Vám ako sa zdokonaliť, alebo začať s klavírom.

Pôsobím ako klavírny pedagóg v súkromnej ZUŠ v Bratislave a na súkromnej ŽUŠ v Trnave, korepetujem hodiny klasického tanca na Súkromnom tanečnom konzervatóriu Dušana Nebylu v Trnave, okrem toho pôsobím aj ako súkromný učiteľ hry na klavíri.
Celoročne môžem učiť v Trnave a Bratislave. Vyučovanie ma baví a snažím sa prispôsobiť látku každému študentovi, s ktorým mám tú česť ísť cestou spoznávania hudby. Učil som ľudí od 4-65 rokov, kvôli korone aj online. Určite ma neváhajte kontaktovať.

Na klavíri hrám od 8 rokov. Som absolventom skladby a dirigovania na Konzervatóriu v Bratislave, študentom orchestálneho dirigovania na VŠMU. Mám skúsenosti s hrou na klavíri a s dirigovaním rôznej hudby. Aktívne skladateľsky prispievam do jazzového tria Impaco Trio. Spolupracoval som s Cigánskymi Diablami, Filipom Jančíkom, SOSR. Komponujem aj vlastné skladby orchestrálneho, komorného alebo scénického charakteru. Pôsobím ako dirigent v mládežníckom orchestri Harmónia z Bratislavy, asistoval som na VŠMU a v Opernom štúdiu Konzervatória a orchestroch Konzervatória. Absolvoval som dirigentské kurzy u L. Shambadala, J. Panulu, Š. Sedlického, G. Pehlivaniana. Venujem sa aj aranžovaniu a skladaniu populárnej, filmovej a scénickej hudby.

I CAN TEACH IN ENGLISH OR GERMAN TOO!
!!! platby za lekcie aj v Bitcoin !!!

Teším sa na vás! :-)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

35 € / 55 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Deleted-4747c9 D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

My sme mali hodiny online, funguje to super, obdivujem tú trpezlivosť počúvať začiatočnícke pokusy:) Páčia sa mi tipy na zlepšenie pri každej skladbe, aj výber skladieb pre moju úroveň. Ale celkovo je najviac inšpirujúca vášeň pre hudbu, ktorú vidieť už aj na tých hodinách:)

Katarína V.

Katarína V.

Neoverená referencia

Tomáša sme oslovili, aby doučoval našu dcéru hru na klavír a pomohol jej s prípravou na konzervatórium. Chodieval pravidelne, venoval sa jej aj nad rámec toho, čo bolo dohodnuté. Dochádzal k nám a naozaj veľmi priateľsky prístup a profesionálne zvládnutá príprava. Prijímačky na konzervatórium dcéra zvládla a popri štúdiu operného spevu venuje svoj voľný čas dovtedy tak nemilovanému klavíru. Tomáš nech Vám vydrží ten elán, úsmev a ľudskosť s akou ste nás poctil. Katarína V.

Natália M.

Natália M.

Neoverená referencia

Ďakujem veľmi pekne Tomášovi za skvelý prístup a výborné vysvetlenie. Vrelo odporúčam!

Jana H.

Jana H.

Neoverená referencia

Tomáš je SUPER! Ja hrám už dlhšie na klavír. Mala som problém ako mu vysvetlím, čo vlastne chcem doučiť. Po pár minútach sme našli spoločnú reč a Tomáš mi ku každej skladbe, ktorú som zahrala doporučil niečo na zlepšenie. Už po prvej hodine som cítila, že sa mi ľahšie hrá. A teraz sa nemôžem od klavíra ani odlepiť:))

Ludovit K.

Ludovit K.

Neoverená referencia

Myslím, že lepšie sme si vybrať nemohli.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (2)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Tomáš K.

Úloha z klavíra

Dobrý deň prosím nevedeli by ste mi pomôcť mame k tomuto textu napísať melodizaciu... Mame začínať v 2/4 takte Ďakujem

Tomáš K.

D dur

A posledná otázka. Máme napísať základné harmonické funkcie v D dur a pomenovať ich. Veľká vďaka.