Michaela F. Overená identita

Michaela F.

Odpovedá do 12 hodín, na 100% správ
100% 12 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Michaela F.

Prijíma študentov

Výučba cudzích jazykov v Košicia alebo cez Skype

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

- majiteľka/riaditeľka jazykovej agentúry WANT.sk - preto toľko jazykov :)
- manažujem výučbu jazykov v kaviarňach v Košiciach - jazykovakaviaren.sk a projekt hodiny jazykov cez skype - onlinelekcie.sk
- mám skvelý profi tím lektorov pre všetky žiadané cudzie jazyky
- 15-ročné skúsenosti s jazykovými službami
- vysokoškolské vzdelanie v odbore Aj
- vlastné priestory na výučbu
- konateľ s.r.o.
- zabezpečovanie: jazykové vzdelávanie, preklady, korektúry, tlmočenie, pobyty v zahraničí, detské tábory
- pobyt, štúdium a práca v USA
- schopnosť motivovať študentov k ďalšiemu vzdelávaniu
- zodpovednosť a zmysel pre detail
- priateľský prístup

Som diplomovaná v odbore anglický jazyk s 15-ročnými skúsenosťami s výučbou, o čom svedčí aj moja stála klientela :) Od roku 1994 pravidelne navštevujem U.S.A., kde som okrem absolvovaných jazykových kurzov v Dave Thomas Education Center študovala v šk. r. 1998 – 1999 na súkromnej strednej škole Cardinal Gibbons High School a štátnej strednej škole Boca Raton High School . Popri a po štúdiu na strednej a vysokej škole v Košiciach, som mala šancu vďaka zelenej karte v U.S.A. legálne pracovať v rôznych sférach (napr. Macys, Sears, Flanigans, Ross, T.J.Maxx). Priamy kontakt s U.S.A. mi umožnil dokonale pochopiť americkú mentalitu a kultúru. Výučbe som sa začala venovať počas štúdia anglického jazyka na Filozofickej fakulte Prešovskej univerzity v Prešove a štúdia geoturizmu na fakulte BERG Technickej univerzity v Košiciach. Štátnu skúšku z anglického jazyka a obhájenie diplomovej práce (problematika prekladu titulkov k filmu) som úspešne absolvovala v roku 2008. Výsledkom mojich skúseností a poznatkov bolo založenie "WANT" v máji roku 2009. Momentálne sa snažím spolu s ďalšími lektormi o maximálnu spokojnosť klientov, rozšírenie priestorov a ponúknutie nových produktov. Držte nám palce! :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Michaela F.

Michaela F.

Neoverená referencia

Po nespočetných pokusoch a rokoch chodenia na anglický jazyk som si myslel, že sa moja úroveň angličtiny už nemôže zmeniť k lepšiemu. Až jedného dňa som ako darček od manželky dostal hodiny angličtiny WANT. Po mesiaci som zistil, že hodiny angličtiny, ktoré vyučuje Michaela, sú úplné iné než som zažil doteraz a moja angličtina ,,is getting better,,. Michaela dokáže vysvetliť a naučiť! Preto vám hodiny s ňou vrelo odporúčam.

Michaela F.

Michaela F.

Neoverená referencia

Dlho som sa rozhodoval kde sa začnem učiť angličtinu, no nakoniec som sa rozhodol pre WANT. Oslovil ma prístup mladých ľudí, čo svoju prácu robia zodpovedne a s láskou...s takýmto prístupom sa dnes stretávame len zriedkavo. V mojom prípade to bola moja lektorka Miška...vždy usmiata, pozitívne naladená, dokáže vytvoriť prostredie kam sa radi budete vraciať a stále budete chcieť viac a viac vedieť, tak ako Ja...ĎAKUJEM...

Eleonóra I.

Eleonóra I.

Neoverená referencia

Mišku som si obľúbila vďaka jej všestrannosti. Naše hodiny angličtiny nikdy nie sú nudné. Vždy sa učíme veci z každého rožku. Buď klebetíme, samozrejme v angličtine, alebo sa učíme niečo nové z gramatiky, pričom jedine pri Miške dokážem pochopiť ako anglická gramatika naozaj funguje. Keď mám nejakú domácu úlohu, s radosťou ju urobím a pripravím sa bez niekoľkých komentárov typu nechce sa mi :))

Fotky a certifikáty