Rita K.

Rita K.

Odpovedá v priemere do 13 hodín.
13 hod

Rita K.

maľba, kresba, výtvarné umenie

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Som absolventkou Vysokej školy výtvarných umení v Bratislave a Akadémie umenia v Budapešti. V novembri 2014 som ukončila doplňujúce pedagogické štúdium. V súčasnosti som na voľnej nohe a venujem sa vlastnej tvorbe. Od 2019 učím na Škole Dizajnu v Bratislave.

Pracovné skúsenosti mám hlavne v oblasti kultúry a umenia. Takisto mám prax v pedagogickej oblasti ako individuálny poradca. Doučujem výtvarnú výchovu a dejiny umenia. Pripravujem študentov na školy s umeleckým zameraním. Hodiny poskytujem vo svojom ateliéri. Doučujem aj cez skype.

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Jana S.

Jana S.

Neoverená referencia

S Ritou sme sa učili asi mesiac na moje štátnice. Stretávali sme sa v Auparku v kaviarni, skoro každý druhý deň na hodinku. Prešli sme si spolu moje učivo a osnovy na predmety ako Výtvarné umenie, Dejiny európskej kultúry a Dejiny fotografie a pod. Všetko mi perfektne vysvetlila, a naučila ma spôsob, ktorým som si veci zapamätala až dodnes. Dnes tomu sú už dva roky a stále na Ritu spomínam v dobrom a učivo si pamätám! Aj vďaka nej mám svoj titul a na štátniciach som zažiarila a samozrejme na A,A,A :) Ritu odporúčam všetkými 10-timi a prajem si, aby bolo viac ľudí s takým prístupom ako má ona :) Veľké ďakujem Rita:) prajem veľa šťastia s živote :)

Jana K.

Jana K.

Neoverená referencia

Pani sa ozvala rýchlo. Bola veľmi milá, ochotná aj pomerne flexibilná. Ale našli sme kreslenie na ZUŠ bližšie k domu, tak sme sa napokon nedohodli.