Martin K.

Martin K.

Odpovedá do 11 hodín, na 60% správ
60% 11 hod
Prijíma študentov

Martin K.

Prijíma študentov

Vyučovanie spevu

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede
Doučuje predmety:

Popis

Som absolventom bakalárského štúdia v obore spev na JAMU v Brne. Momentálne aktívne spievam v najznámejšom slovenskom vokálnom telese FRAGILE. Mam za sebou množstvo pódiových skúseností, z oblasti operného, populárného, aj jazzového spevu, Toľko k mojim úspechom a teraz niečo, kvôli čomu tu si a čítaš si tento profilový popis.
Ak máš záujem zdokonaliť sa v speve a naučiť sa kopec nových informácií tak si na správnej adrese. Spev je môj život a dá sa povedať, že svoje spevácke sny som si vo veľkej miere už splnil. Učenie spevu ma veľmi baví a rád pomáham ľuďom, ktorí nevedia ako na to, sám som si prešiel rôznymi speváckymi vývinovými etapami. Rozumiem pojmom ako preťažený hlas, hlasová únava, alebo, keď človek veľmi chce spievať, ale nevie ako na to. Sám som prešiel cez rôznych hlasových pedagógov, ktorí chceli aby som im na 100 percent veril a často to dopadlo stratou hlasu a znechutením, Ľudský hlas je najkrajší hudobný nástroj, ale zároveň veľmi krehký. Niekedy potrebujeme iba motiváciu, alebo aby nám niekto proste veril a zrazu to ide. :-) Základom dobrého spevu je schopnosť vedieť pracovať so svojím telom a správne dýchať. Viac Ti už ale poviem osobne.
Vyučujem spev v rodinnom dome na Achátovej ulici 658 v moste pri Bratislave. Najlepšie sa ku mne dostaneš autom, ale jazdí sem aj autobus. Vyučujem cez týždeň od pondelka do piatku, cena za hodinu je 20 eur. K dispozicií máme aj profi nahrávacie štúdio, kde ti po dohode viem vyhotoviť profesionálnu nahrávku.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Fotky a certifikáty