Natália V.

Natália V.

Odpovedá do 48 hodín, na 40% správ
40% 48 hod+

Natália V.

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

(Mometálne som pracovne v Grécku avšak do 15.6. učím na skype :) a od septembra už znova aj osobne) Som študentka prekladateľstva/tlmočníctva na Univerzite Komenského v BA.(arabský jazyk a kultúra / anglický jazyk a kultúra.
Angličtine sa venujem aktívne každý deň, beriem ju v podstate ako svoj druhý jazyk. Nejaký čas som strávila v Anglicku a Škótsku , taktiež v ďalších krajinách v ktorých sa intenzívne jazyk používa - Island. Venujem sa a poskytujem hlavne konverzačné hodiny, orientujem sa aj na špecifické témy ako je história,literatúra,kultúra a geografia, avšak gramatika tiež nie je problém.; okrem angličtiny učím aj arabské písmo a čítanie - ktoré sú dôležitým základom pre ďalšie štúdium arabčiny
Skúsenosti s učením mám.
Zmaturovala som na úrovni C1.
Budem sa tešiť ak ma kontaktujete a budem Vám môcť priateľským spôsobom posunúť moje znalosti a naučiť Vás niečo nové :)

Feel free to contact me, english is easy and fun! :)

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Feri O.

Feri O.

Neoverená referencia

Velmi profesionalny pristup, bohata priprava materialov na hodinu, vyborne znalosti anglickeho jazyka, prisposobiva podla potrieb ziaka. Velmi doporucujem ako zaciatocnikom, tak aj pokrocilym na vyssej urovni.