Julia F.

Julia F.

Odpovedá do 3 hodín, na 90% správ
90% 3 hod
Prijíma študentov

Julia F.

Prijíma študentov

online-doucovanie nemcina

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: doobeda
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Chystate sa do zahranicia a potrebujete sa rozrospravat?Ste zaciatocnik a chcete sa naucit "Deutschesprache?" Nejde Vam nemcina akoby mala? Chystate sa na pohovor do novej prace v nemcine?Rada Vam v tom pomozem...ponukam individualny pristup, zaujimave hodiny v prijemnom prostredi a stale pozitivnym myslenim..Kedze som zila od 2000-2011 vo Frankfurte v Nemecku, a dokoncila tam aj 3 rocne studium, rada Vas pripravim napr.na novy zaciatok v zahranici.

-Vyucujem doobedu -

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Matúš F.

Matúš F.

Neoverená referencia

Keď som si hľadal doučko z nemčiny mal som velmi zmiešane pocity lebo najsť niekoho kto vie dobré vysvetliť a nema zastaralé učenie je važne malo doučovatelov, Julkin profil ma zaujal a rozhodol som ju osloviť a važne neľutujem, hodnotím 10/10👍🏻 Určite ju kontaktujte

Gabika

Gabika

Neoverená referencia

Veľmi odporúčam, hodiny s Julkou mi dali strašne veľa, je to veľmi milá usmievavá osoba, ktorá sa dokáže prispôsobiť človeku, na každého si nájde systém ako ho naučiť :) moja slovná zásoba sa rozšírila, pochopila som množstvo veci, ktoré som doteraz nechápala a najviac ma teší že ma učí frázy ktoré si človek nenastuduje nikde v knihách, ale používajú sa v bežnej reči. Vždy chodí na hodiny pripravená, donesie veľa materiálu s ktorým môžme pracovať, takisto vedieme rozhovory v nemčine :) Veľké ďakujem hlavne za príjemný prístup :* :) Odporúčam každému :)

Maria P.

Maria P.

Neoverená referencia

Hodiny nemeckého jazyka s p.Juliou Furdovou su určené pre tých ľudí,ktorí majú záujem naučiť sa nemecky jazyk na profesionálnej úrovni,získať vynikajúce konverzacne zručnosti,dokonalú skovnu zásobu,ktorú môžu získať len od človeka,ktorý dlhodobo žil a pracoval v nemecky hovoriacej krajine.Ako to viem?Jednoducho,uz od septembra absolvujem pravidelne konverzacne hodiny s pani Furdovou a za ten čas ma stopercentne pripravila na pracovný pohovor,následne do zamestnania,v ktorom je pre mna nemecky jazyk nevyhnutnosťou..Hodiny su interaktívne,plne zaujímavých informácií,materiály s ktorymi pracuje,vyberá previzne a aby boli v súlade s jazykovou úrovňou jej študentov.Najlepsie hodiny nemčiny,aké som si mohla priať...P.Furdova je profesionálka,vzdy ústretová,flexibilná a maximálne zodpovedná.A som si istá,ze iba takyto lektor je schopný učiť a hlavne naučiť...

Silvia S.

Silvia S.

Neoverená referencia

Konverzacne hodiny NJ s pani Juliou boli pre mna velmi uzitocne a inspirujúce do budúcnosti. Pomohla mi nastartovat moju nemcinu, ktoru som naposledy pouzivala asi pred 10 rokmi. Pripravovala ma na pracovny pohovor v nemčine v medzinárodnej firme, kde sme si prechadzali vsetky mozne otazky /psychologické/, ktoré Vám na pohovore polozia. Hlavne mi tiez ukazala to najdolezitejsie a to, ake su najvhodnejsie odpovede na tieto otazky, aby ste sa pred potencionalnym zamestnavatelom ukazali vo svojom co najlepsom svetle. Vyskusala som si aj hodiny cez Skype, ale osobne mi hodiny tzv. "face to face" s pani Juliou dali viac. Chcela som poznat slovicka a slovne zvraty, ktore sa bezne v Nemecku vyuzivaju, nie tie ucebnicove, ale tie, ktore vie a pozna iba ten, kto v Nemecku dlho zil. Pani Julia chodila na hodiny pripravena a rozsirila moju slovnu zasobu aj na temy z bezneho zivota.