Miriam S.

Miriam S.

Odpovedá do 9 hodín, na 90% správ
90% 9 hod
Prijíma študentov
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahoj! Hello! Привет! Salut! ¡Hola! Selam!

Ponúkam vyučovanie a doučovanie slovenského, anglického, francúzskeho a ruského jazyka. Pracujem so všetkými vekovými kategóriami.
Ku každému študentovi / klientovi pristupujem individuálne a podľa jeho znalostí, potrieb a požiadaviek.
Ponúkam Vám svoje vlastné skúsenosti a postrehy, ktoré som nadobudla popri štúdiu ďalších cudzích jazykov, počas štúdia v zahraničí a najmä práci s rôznymi typmi detí a dospelých.

Ako prebiehajú hodiny?
📚 45 min, 60 min alebo 90 min lekcie.
📚 Lekcie zostavujem tak, aby boli čo najviac efektívne a maximálne prispôsobené Vašim požiadavkám a potrebám.
📚 Mojou prioritou je aby ste sa na hodine cítili čo najviac komfortne a zabudli na všetky strachy. Kladiem dôraz na flexibilnosť v jazyku, komunikáciu, správnu výslovnosť a artikuláciu a taktiež aj na gramatiku, ktorá je žiaľ nevyhnutná a základom sa nevyhneme.
📚 Všetky materiály sú v cene!

Kto som? Študovala a pracovala som v anglicky a rusky hovoriacom prostredí a momentálne sa venujem učeniu cudzích jazykov, mentoringu a poradenstvu pre slovenských a zahraničných študentov a psychologickému poradenstvu. Mám skúsenosti aj s prácou s deťmi s poruchami.

Okrem učenia jazykov ponúkam aj prekladateľské služby z nasledovných jazykov: angličtina a ruština. Preklady rôznych zmlúv, dokumentov, odborných a neodborných textov.


Neváhaj a kontaktuj ma! :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Renata F.

Renata F.

Neoverená referencia

Miriam doučuje moju dcéru 11 r., som vďačná ze okrem samotnej kvalitnej výuky dokáže dcéru motivovať, povzbudiť, nakoľko sa necíti v jazyku zdatná...je empaticka, komunikácia výborná, ja som max. spokojna a vdacna za Miriam😊

Lenka O.

Lenka O.

Neoverená referencia

Miriam je úžasná učiteľka. Už dlhé mesiace spolu mame hodiny ruštiny. Chápe co to znamená mať vášeň pre cudzie jazyky tak štúdium dopĺňa aj rôznymi realiami ruska. Je veľmi trpezlivá vo vysvetľovaní učiva a vždy ma pripravené knihy co posiela ako PDF z ktorých sa učíme. Určite odporúčam ako učiteľku ruského jazyka

Patrícia M.

Patrícia M.

Neoverená referencia

S pani Strížovou bolo ťažko komunikovať, nereagovala na správy, až v niekoľko dňovom opozdení, rušila a prekladala prvé stretnutie niekoľkokrát a keď som sa jej opätovne pýtala na konkrétny čas prvej hodiny, vyhýbala sa odpovedi a nakoniec mi napísala, že pokiaľ chcem hodiny zrušiť, nech jej len dám vedieť. Vkľude ma mohla od začiatku zrušiť a nemuseli sme to naťahovať a ja som sa mohla sústrediť na hľadanie iného učiteľa. Mala tiež problém s logistikou. Absolútne nekorektný a neprofesionálny prístup.

Odpoveď doučovatela:

Pani Patrícia, veľmi ma mrzí, že ste nadobudli pocit, že nemám záujem viesť Vaše hodiny a že nemám čas. Hneď na začiatku som Vám ponúkla niekoľko možností. Či už hodiny online alebo osobne a uviedla som aj to, ako to je s prepravou a do kedy budem na Slovensku. V stredu ste mi napísali, že budete odcestovaná, na čo som Vám odpovedala, že sa môžeme stretnúť nasledujúci týždeň (10.1-14.1) a že na Slovensku budem do 31.1., na čo ste vzápätí odpovedali, že tak môžeme vo štvrtok. Vo štvrtok 6.1 bol sviatok a nepracovala som. Potom ste sa už Vy neozvali, tak som Vám slušne napísala, že ak už nemáte záujem alebo ste našli iného lektora, stačí dať vedieť. Ak by som mala vybookované hodiny, tak by som Vám napísala, že nemôžem, ale momentálne mám voľné miesta pre nových študentov. Mrzí ma, že vzniklo takéto nedorozumenie a že sa nám to nepodarilo vykomunikovať, keďže ste už potom neodpovedali.

Mariana T.

Mariana T.

Neoverená referencia

Mirku odporúčam ako učiteľku jazykov. Mojich synov učí anglicky, španielsky a rusky. Krásne prechádzajú z jazyka do jazyka. Výsledkom jej konštruktívneho prístupu pri učení jazykov je, že sa chlapci na hodinu tešia a stále ju rozptyľujú svojimi detskými problémami ;-)

Martina B.

Martina B.

Neoverená referencia

Pani Miriam je lektorka veľmi ochotná, ústretová, trpezlivá a veľmi milá a veľmi dobrá... moju dcéru doučovala anglicky jazyk 5.ročník ZŠ. Nakoľko som s ňou veľmi spokojná. Vie veľmi dobre vysvetliť dané učivo dcére, dáva jej rôzne cvičenia, kvízy a dcéra danému učivu lepšie chápe a zlepšila sa aj zdokonalila sa v škole z anglického jazyka. Pani lektorku vrelo odporúčam, nakoľko som ja aj moja dcéra s ňou veľmi spokojná.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Miriam S.

Slovenský jazyk

Dobrý deň, prečo je medveďov vzor otcov? Nemalo by sa to dávať do základného tvaru medvedí vzor páví?