Dominika H.

Dominika H.

Odpovedá do 17 hodín, na 100% správ
100% 17 hod

Dominika H.

Anglický jazyk - kvalitná výučba, všetky úrovne

Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Mám niekoľkoročné skúsenosti s učením anglického jazyka, na doučovanie mám založenú aj živnosť.
Učím v kancelárii v centre mesta.
Doučujem všetky úrovne angličtiny:
- základy angličtiny
- žiaci a študenti ZŠ, SŠ, VŠ
- príprava na písomnú maturitu B1, B2
- príprava na ústnu maturitu B1, B2
- príprava na prijímačky
- konverzácie
- obchodná angličtina

Venujem sa jednotlivcom i skupinám (rôzne vekové kategórie), pri učení využívam vlastné materiály alebo učebnice podľa potrieb klienta.

Teším sa na vzájomnú spoluprácu.


Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Janka V.

Janka V.

Neoverená referencia

Na doučovanie AJ k Dominike chodím už niekoľko mesiacov. Hodiny angličtiny mi veľmi pomohli pochopiť jednotlivé časy, ale aj ostatné dôležité poznatky z gramatiky, ktoré som z dôvodu dlhodobého nepoužívania angličtiny zabudla. S doučovaním anglického jazyka som veľmi spokojná, každá hodina je pre mňa veľkým prínosom. Oceňujem obzvlášť trpezlivý a ľudský prístup pani učiteľky pri výučbe, a tiež to, že si môžem osvojovať poznatky veľmi kreatívnymi a zaujímavými cvičeniami. Dominiku určite odporúčam každému, kto sa chce naučiť, ale aj zdokonaliť v anglickom jazyku či už v písomnej angličtine alebo konverzácii :)

Michaela M.

Michaela M.

Neoverená referencia

Moj syn mal problem s anglictinou..zacali sme chodit na doucovanie k pani ucitelke a mozem povedat ze je super.. Syn nikde inde nechce chodit len k nej...super pripravena vsetko vysvetli. Mozem len odporucit...synov prospech sa zlepsil

Agáta P.

Agáta P.

Neoverená referencia

Kedže som na základnej škole nevychytala práve najlepšie učiteľky, a na SŠ sme prvý rok nemali angličtinu, rozhodla som sa chodiť na doučovanie (ako náhrada prvého ročníku). K lepšej doučovateľke som ísť ani nemohla. Úplne sa prispôsobila môjmu tempu a schopnostiam. Na každú hodinu je presne pripravená a vie, čo ideme robiť, koľko toho stíhame. Či už máte problém so slovíčkami, gramatikou, či konverzáciami, po doučovaní ho už mať nebudete. Čo sa týka mojich schopností, určite vidím zmenu. A je to veľmi príjemná dáma, s ktorou sa často smejeme.

Dominika P.

Dominika P.

Neoverená referencia

Môžem len odporučiť. Vôbec nemam hlavu na jazyky a s angličtinou som mala dlho problém a mala som strach rozprávať po anglicky aj napriek tomu, že sa angličtinu učím už 8 rokov. Žiadna z učiteliek, ktoré ma angličtinu učili za tie roky mi nevyhovovala tak ako táto. Metoda akou pani učiteľka učí mi veľmi vyhovuje a z hodín si toho veľa odnesiem. Vyhovuje mi tempo ktoré mi zvolila a som rada, že sa zlepšujem, čo vidím aj vo výsledkoch na škole. Pani učiteľka je veľmi ústretová a milá, na jej hodinách sa cítim veľmi prijemne a konečne nemám stres z angličtiny. :)

Mária P.

Mária P.

Neoverená referencia

Určite nie som ideálny žiak a Dominika mala som mnou neskutočnú trpezlivosť. Predtým som sa dvakrát "pokúšala" naučiť angličtinu, ale úspech sa veľmi nedostavil. Prvýkrát som zvolila zlú učiteľku, druhýkrát som zvolila nevhodnú metódu. Takže do tretice všetko dobré :). Som vyštudovaná učiteľka, ktorá istý čas aj učila, takže viem zhodnotiť pedagogické schopnosti. Dominika bola vždy na hodinu pripravená, tempo, učivo a formu výučby mi prispôsobovala na mieru. Preto Dominiku určite odporúčam.