Natália R.

Natália R.

Odpovedá do 48 hodín, na 90% správ
90% 48 hod+
Prijíma študentov

Natália R.

Prijíma študentov

Doučovanie angličtiny v Poprade

  • Doučuje aj online
  • Od  12 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Vitajte na mojom profile. 🙂
Študujem prekladateľstvo a tlmočníctvo na Univerzite Komenského v Bratislave a ponúkam doučovanie angličtiny na úrovni od A1 do B2, vrátane napr. prípravy na maturitu, gramatiky, konverzácie, či už ako prípravu do školy alebo doplnenie znalostí bez ohľadu na vekovú kategóriu. Okrem toho mám jazykový certifikát na úrovni C1-C2 a doučujem od roku 2018. Doučujem osobne v Poprade alebo vo Svite, prípadne online cez Skype.
Hodiny sú individuálne prispôsobené veku a cieľovým požiadavkám študenta, prípadne akýmkoľvek iným špecifickým nárokom. Pracujem s anglickými učebnicami používanými na stredných a vysokých školách alebo pripravujem rôzne materiály, ktoré si študent môže, samozrejme, nechať, v papierovej aj v elektronickej forme, vrátane rôznych textov.

Ak Vás čokoľvek zaujalo alebo by ste mali nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať. Úvodná hodina je o polovicu lacnejšia (6€).

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Paula J.

Paula J.

Neoverená referencia

Natálku vrelo odporúčam každému rodičovi, ktorý hľadá doučovanie angličtiny pre svoje dieťa. Natálka doučuje moju 9 ročnú dcéru a už po pár hodinách je vidieť posun vo vedomostiach. Veľkým benefitom je jej prístup, vďaka ktorému sa dcéra teší na každú hodinu doučovania.