Aneta J.

Aneta J.

Odpovedá do 48 hodín, na 100% správ
100% 48 hod+
Prijíma študentov

Aneta J.

Prijíma študentov

Doučovanie angličtiny: Všetky úrovne od A1 do C2, Príprava na Maturitu (B1, B2, C1), Jazykové testy IELTS a Cambridge, Korporátna angličtina

  • Doučuje aj online
  • Od  24 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 24 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahoj! Volám sa Aneta, mám 24 rokov a momentálne pôsobím v medzinárodnej humanitárnej organizácii v Londýne, kde sa špecializujem na politiku a advokáciu v oblasti humanitárnej pomoci. Absolvovala som bakalárske štúdium medzinárodných vzťahov na University of Essex s červeným diplomom a získala som magisterský titul v oblasti konfliktu, bezpečnosti a rozvoja na King's College London. Anglický jazyk ovládam na úrovni C2, čo som dosiahla počas štúdia a práce v Anglicku po dobu štyroch rokov a súčasného života v Londýne už niekoľko rokov.

Okrem môjho profesionálneho zamerania sa tiež ráda venujem čítaniu a plávaniu :) Rozumiem, aké frustrujúce môže byť niekedy nerozumieť a ako náročné je naučiť sa nový jazyk, no som tu, aby som vám tento proces uľahčila a aj spríjemnila!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

24 € / 50 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Juraj G.

Juraj G.

Neoverená referencia

Aneta ma úžasný anglicky akcent. Je to veľmi zaujímavá učiteľka ktorá ma veľmi široký všeobecný rozhľad a nemá problém konverzovat od politiky cez geografiu po rôzne športy :) Jej hodiny su zaujímavé kde preferuje skôr priateľský prístup a rozobratie určitej témy aby študent co najviac hovoril. :) Zároveň je veľmi flexibilná a vždy sme sa vedeli dohodnúť na čase :)