Marcela Š.

Marcela Š.

Odpovedá do 48 hodín, na 100% správ
100% 48 hod+

Marcela Š.

"A foreign language is like a frail, delicate muscle. If you don´t use it, it weakens." Jhumpa Lahiri

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
  • 4 odučené lekcie
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte, ponúkam hodiny angličtiny súkromne - individuálne, aj v mikroskupinkách, a to osobne (v mojej kancelárii v Žiline) alebo cez Skype.

Som kvalifikovaná angličtinárka, s praxou, učila som na ZŠ, MŠ, gymnáziu, ale predovšetkých v oblasti jazykového vzdelávania dospelých - v jazykových kurzoch firemných (napr. ŽSR, KIA, Vodárenska spoločnosť), Ministerstva obrany a v jazykových školách.

Mám za sebou pracovno-študijné niekoľkomesačné pobyty v Kanade, Anglicku a Škótsku.

Hodiny vediem komunikatívne, na témach sa dohodneme spoločne, podľa Vášho záujmu - to hlavne v prípade, ak Vám ide o konverzáciu, plynulosť a prekonanie obáv z rozprávania. Ako podkladový materiál poslúžia články, správy, videá, obrázky (a iné) z internetu alebo moje knihy a vlastné materiály; Vaše odporúčania na pre Vás zaujímavé zdroje uvítam. Používam aj učebnicu, ktorá študentom hlavne na nižšej úrovni jazykovej spôsobilosti umožní rovnomerne rozvíjať všetky zručnosti (rozprávanie, počúvanie, písanie, čítanie, tiež gramatiku), ale aj vtedy hodiny vediem s dôrazom na komunikáciu, precvičenie naučenej slovnej zásoby a gramatiky hlavne v rozprávaní. Tým, že sa zameriavam na komunikáciu na hodine, rýchlejšiemu progresu pomôže aj domáca príprava študenta - hlavne precvičovanie gramatiky, slovnej zásoby; materiály a linky poskytnem.

V prípade potreby môžem vystaviť faktúru.


Teším sa na naše spoločné debatovanie v angličtine :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Štefan Č.

Štefan Č.

Neoverená referencia

Priatelia,ak sa rozhodnete že sa chcete naučiť angličtinu alebo len zdokonaliť svoje jazykové vedomosti z angličtiny tak ušetríte svoj čas hľadaním niekde inde.Ste na správnom mieste.Po čase strávením s touto lektorkou sa moja angličtina rapidne zlepšila.Nie je to ako v klasických jazykových školách kde keď komunikujete s lektorkou tak máte pocit že ju nezaujímate(z vlastnej skúsenosti).Marcelka vytvorý medzi vami priateľskú atmosféru a tým pádom dosiahne pocit,že sa doučujete s kamarátom pri ktorom keď urobíte chybu tak viete že neprekrúti očami a tak podobne....Začal som robiť prinej zaujímavé pokroki a zmenu som videl každou jednou hodinou.Ďakujem za všetko Marcelka.Vrelo odporúčam.

Michaela Ž.

Michaela Ž.

Neoverená referencia

Marcelka je výborná lektorka ktorá mi pomohla zlepšiť úroveň angličtiny a prekonať strach z komunikácie v cudzom jazyku. Odporúčam

Coco L.

Coco L.

Neoverená referencia

Bola som veľmi spokojná s celkovým doučovaním. Všetko čo som chcela napísať už bolo spomenuté vyššie. V jej kancelarii som sa cítila veľmi prijemne a Marcelka bola vždy pripravená, usmiata. Určite odporúčam. :)

Lukáš S.

Lukáš S.

Neoverená referencia

Marcela je výborná lektorka s dlhoročnými skúsenosťami so žiakmi rôznych vekových kategórii, na jej hodinách môžte očakávať odborný prístup, kvalitnú prípravu na každú hodinu prispôsobenu individuálnym potrebám jednotlivca. Môžem len odporučiť pre každého, kto si chce buď len zlepšiť anglický jazyk alebo sa pripraviť na skúšky

Miroslav M.

Miroslav M.

Neoverená referencia

Môžem len odporučiť! Pani Marcela je výborná lektorka a hodiny s ňou ma vždy bavili, čo bolo pre mňa najdôležitejšie. Mávali sme spolu hodiny skoro rok a môžem povedať, že sa úroveň mojej angličtiny výrazne zlepšila. Začínal som od úplnych základov a kebyže neodchádzam zo Žiliny určite by som s hodinami aj naďalej pokračoval. Takže moje skúsenosti sú len tie najlepšie a všetkým, ktorí si chcú zopakovať, zdokonaliť sa alebo začať úplne od začiatku určite odporúčam.