Anna B.

Anna B.

Odpovedá do 2 hodín, na 90% správ
90% 2 hod
Prijíma študentov

Anna B.

Prijíma študentov

Chémia online

  • Doučuje aj online
  • Od  30 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 30 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Pomôžem Vám porozumieť chemii a pripravím vás na maturitu a medicínu. Mám za sebou 10 ročnú intenzívnu prax a úspešných uchádzačov v ČR aj na Slovensku. Ponúkam aj prípravu na farmaceutickú fakultu a fakultu veteriny. Doučujem online. Ako certifikovaný profesionálny kouč uplatňujem v priebehu konzultácii aj metódy zamerané na timemanagement, rozhodovacie procesy a na prácu s Vaším osobným potenciálom.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

30 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Jaroslav H.

Jaroslav H.

Neoverená referencia

Veľmi oceňujem prístup p. Bodnárovej ku výučbe. Všetko čo bolo za pol školského roka nejasné dokázala za pár hodín potiahnuť až na úroveň úplného pochopenia. Išlo o stredoškolskú chémiu a pomerne náročné detaily organiky. Osobne si takto predstavujem správny prístup ku podaniu učiva.

Jana S.

Jana S.

Neoverená referencia

Pani Bodnarova, je nielen uzasny odbornik, ale hlavne clovek. Mojho syna pripravovala na prijimacie pohovory na VS. Vedomosti ktore mu odovzdala to mnozstvo, ale hlavne sposobom ktorym u neho vyvolala zaujem aj disciplinu potrebnu na zvladnutie toho kvanta uciva je neskutocna. Sme jej nesmierne vdacni a nikdy nezabudneme. Urcite odporucam kazdemu, kto hlada pre seba alebo svoje dieta to najlepsie. S uctou a vdakou Simkova.

Patrícia K.

Patrícia K.

Neoverená referencia

Pani Bodnárová je veľká profesionálka. K študentovi pristupuje s "citom" a veľmi profesionálne. Vysvetlí všetko do detailov. Pokiaľ študent niečomu nechápe, nemá problém to vysvetliť ešte raz (aj 5x). Mojim cieľom bolo dostať sa na medicínu (čo sa aj splnilo) ale vďaka jej odbornému výkladu som začala uvažovať o štúdiu biochémie. Mali som online hodiny, z ktorých som mala na začiatku strach či to splní všetky moje očakávania,ale hneď po prvej hodine som bola nadmieru spokojná. Chémiu som mala vždy rada a myslela som si že jej chápem. Ale akonáhle som otvorila testovnice na medicínu, zmenila som názor. Pani Bodnárová mi ukázala cestu ako pochopiť chémiu. Patrí jej jedno veľké ďakujem. Odporúčam všetkým, ktorým záleží na tom, aby chémiu nie len vedeli, ale aby jej aj rozumeli.

Dáša G.

Dáša G.

Neoverená referencia

Rýchle jednanie, odpoveď na mail, ústretovosť. Veľká spokojnosť!!! Môžem len odporučiť 🙂