Lucia Š.

Lucia Š.

Odpovedá do 22 hodín, na 80% správ
80% 22 hod
Prijíma študentov

Lucia Š.

Prijíma študentov

Francúzština cez skype

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Blogy

Popis

Chers étudiants, mon planning étant assez chargé en ce moment, je ne pourrai accepter de nouveaux étudiants qu'à partir du 1er juillet 2023. Merci pour votre compréhension.

Milí študenti francúzštiny. Momentálne som zaneprázdnená a nových študentov budem mocť prijímať až od 1.7.2023. ďakujem za pochopenie

Bonjour,

Vítam vás na mojom profile doučovateľa. Volám sa Lucia a vyučovaniu cudzích jazykov (FRJ, AJ) sa venujem už 10 rokov. Od roku 2015 žijem a pracujem vo FR, študujem v Paríži didaktiku francúzskeho jazyka. Viem vám pomocť s konverzáciou, najma ak ste sa "zasekli" v štádiu, kedy máte základy jazyka, ale neviete ho použiť, ale rada prevediem aj úplných začiatočníkov krok po kroku týmto nádherným jazykom.

Mojou filozofiou je, že na hodine má rozprávať najma študent, ktorý si takto zvykne na svoj prejav vo francúzštine, na ktorom samozrejme potom ďalej pracujeme.

Hodiny pripravujem na mieru podľa vašich záujmov a cieľov. Učebnice a materiály viem poskytnúť, alebo sa prisposobím učebnici, s ktorou chcete pracovať vy.

Teším sa na vás, či už ste úplný začiatočník alebo mierne pokročilý. Časovo som momentálne flexibilná, takže určite nájdeme vyhovujúci čas.

A bientôt!


Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Deleted-748a84 D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Na Lucku som natrafila na tejto stránke a som s ňou nadmierne spokojná. Hodiny sú veľmi zaujímavé, plné materiálov a cvičení. Jej francúzština má perfektný level. Odo mňa iba tie najlepšie odporúčania. Ďakujem Lucka

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem Ti Ivka za doveru a milú referenciu.

Liubov S.

Liubov S.

Neoverená referencia

Francúzštinu som sa začala ucíť úplne od nuly. Očakávala som, že francúzština bude pre mňa príliš tazka, ale vďaka profesionálnemu prístupu Lucii nemám žiadny stres z vyučovania. Lucia je vždy pripravená na hodiny, ktoré prebehajú v priateľskej nálade. Určite odporúčam všetkým, kto chce sa zoznámiť a sa naučiť rozprávať v najromantickejším jazyku vo svete.

Dominika A.

Dominika A.

Neoverená referencia

Lucka ma doučuje už niekoľko rokov a som s ňou nadmieru spokojná. Práve vďaka nej som sa odvážila rozprávať po francúzsky a moja úroveň sa zlepšila. Lucka je profesionál a hodiny s ňou sú pre mňa veľkým prínosom :) Za mňa najlepšia voľba!

Fotky a certifikáty

Blogy (1)

Štúdium na francúzskej univerzite

Milí priaznivci cudzích jazykov,som zástancom toho, že treba mať vysoké ciele a za svojimi snami si ísť. Napadlo vás niekedy například ísť študovať na francúzsku univerzitu? Teraz si možno poviete:…