Ľubica L.

Ľubica L.

Odpovedá do 7 hodín, na 40% správ
40% 7 hod

Ľubica L.

Doučovanie slovenského, anglického a ruského jazyka, Slovak for foreigners, словацкий язык для иностранцев - za rozumnú cenu

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Štúdium cudzích jazykov je mojím celoživotným koníčkom. Spomedzi nich sú mojimi "srdcovkami" anglický a ruský jazyk, ako aj naša rodná slovenčina.

Ich doučovaniu sa venujem viac ako 10 rokov a rada Vás ich naučím. Anglický a ruský jazyk od úplného začiatku až po pokročilú úroveň, slovenský jazyk doučujem žiakov ZŠ (vrátane prípravy na prijímacie pohovory), SŠ a cudzincov.

Som časovo flexibilná, doučujem 7 dní v týždni a v priebehu celého dňa.

Nakoľko rada pracujem aj s deťmi, môžem pomôcť Vašim školákom na I. stupni ZŠ s doučovaním všetkých predmetov a s vypracovávaním domácich úloh.

Vyučovacia hodina trvá 60 minút a je v cene od 7 do 11 eur v závislosti od Vašich požiadaviek. Viem sa s Vami dohodnúť aj na 45 - minútových hodinách.
Vyučujem cez internet (ZOOM, Skype), prípadne osobne v Žiline a okolí.

I offer Slovak language lessons for foreigners.

Предлагаю уроки словацкого языка для иностранцев

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Lenka Š.

Lenka Š.

Neoverená referencia

Ďakujem pani Ľubici za jej trpezlivosť. Syn urobil v angličtine veľký pokrok. Jednoznačne odporúčam.

김정훈

김정훈

Neoverená referencia

I have been taking Lubica's English class for three months since July. When I first saw teacher Lubica, I was surprised by the beauty and secondly, I was surprised because she taught English well. It's only been three months, but thanks to teacher Lubica, my English has improved a lot and I gain confidence. Lubica teacher is my eternal English teacher.

Vladko V.

Vladko V.

Neoverená referencia

P.Lubica je skvela. Uči mojho syna (Ukrajinec) slovensky, a on je velmi s ňou spokojny, Odporučame všetkym.

Štefan K.

Štefan K.

Neoverená referencia

S Ľubicou som maximálne spokojný, je to skvelá a milá učiteľka. Doučuje moju vnučku angličtinu a slovenčinu, pričom jej pomáha aj s domácimi úlohami. Je trpezlivá, výborne vysvetľuje učivo a má vždy pripravené zaujímavé cvičenia. Vnučka sa na hodiny s ňou vždy veľmi teší. Odporúčam!

Karolina D.

Karolina D.

Neoverená referencia

Veľmi milá, trpezlivá a príjemná pani, určite odporúčam. Vždy je perfektne pripravená na hodinu, všetko jasne vysvetlí, nikam sa neponáhľa a dá priestor na akékoľvek otázky. Hodiny majú uvoľnenú a priateľskú atmosféru, a pani je časovo veľmi flexibilná.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Ľubica L.

Epická poézia

Čo je to epická poézia?