Tereza K.

Tereza K.

Odpovedá do 15 hodín, na 40% správ
40% 15 hod

Tereza K.

Angličtina na mieru

  • Doučuje aj online
  • Od  25 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte, volám sa Terka a už 4 roky žijem a študujem v zahraničí (Anglicko, Rakúsko). S angličtinou sa stretávam každý deň na univerzite aj mimo nej a mám veľa praktických skúseností, s ktorými sa rada podelím. Mám certifikát IELTS na úrovni C1.

Angličtinu doučujem vyše troch rokov a venujem sa prevažne konverzáciám (ľuďom čo sa potrebujú rozrozprávať kvôli práci/škole/pobytu v zahraničí) a príprave na maturitu a príjmacie skúšky. Doučujem úrovne od A1 po B2. Štýl výučby prispôsobím tvojim potrebám a preferenciám, poskytnem ti učebné materiály a rada ti pomôžem aj s domácimi úlohami, prípravou na konkrétny test či na pohovor. Prvú hodinu ponúkam zdarma.

Doučovanie beriem ako hobby pretože angličtinu milujem, chcem aby si sa počas hodiny so mnou cítil dobre a naučil sa niečo nové. Nezáleží na tom, či si študent, dospelák, dôchodca, pokročilý, úplný začiatočník alebo "falošný" začiatočník. Napíš mi a spolu angličtinu bezbolestne zvládneme :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Megi M.

Megi M.

Neoverená referencia

Skvela doucovatelka, velmi trpezliva, ochotna a prisposobiva potrebam studenta. Vyborna priprava na hodinu, skvely postreh, ochota pocuvat a opakovane vysvetlovat nepochopene. Ocenujem kamaratsky pristup, ktory odbura stres z nepoznaneho a prinavrati chut nanovo sa ucit cudzi jazyk.

Libor

Libor

Neoverená referencia

Super pripravená na vyučovanie.pripravene materiály ku ktorým sa viem kedy kolvek vrátiť. Príjemné vystupovanie,vždy sa dohodneme aby to vyhovovalo najmä mne

Andrej P.

Andrej P.

Neoverená referencia

Od začiatku mojej výuky sa moja konverzácia zlepšila z B1+ na B2,je to chválihodný pokrok a trvalo mi to približne mesiac,nemám žiadné výhrady, ako učiteľka je dokonca aj milá a kamarátska,čo nie je vôbec samozrejmosť a vážim si takých ľudí ktorým nejde len o peniaze a vedia naučiť za mňa je to 2ka ako výsledná známka celého doučovania :)