Lucia B. Overená identita

Lucia B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Overená identita
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Lucia B.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Angličtina 🇦🇺🇬🇧🇺🇸 s kvalifikovanou lektorkou so skúsenosťami s výučbou v USA a Austrálií

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Ahojte ponúkam na mieru šité hodiny Angličtiny online.

Na mojich hodinách získaš ➡️
✏️ sebavedomie pri rozprávaní
✏️ pozorné počúvanie a vnímanie zo strany tvojej lektorky
✏️ zrozumiteľné vysvetlenie gramatiky a všetkého čomu nerozumieš
✏️ systematické a efektívne lekcie prispôsobené tvojej úrovni a záujmu
✏️ priateľský a pohodový prístup
✏️ motiváciu posúvať sa vpred
🔝 pikošky o živote a štúdiu v Austrálii ( v prípade že ta to zaujíma :)



👩🏼‍🏫 Moje meno je Lucia a doučovaniu a výučbe Anglického jazyka sa venujem už od roku 2016. Výučba Anglického jazyka je moja full-time práca, ktorá ma neskutočne baví a veľmi si ju užívam, ale takisto ju beriem veľmi profesionálne a zodpovedne.

📆 Čo sa týka času vyučovania, rada sa prispôsobim. Stačí keď napíšeš :)

👄 Lekcie prebiehajú v konverzačnej forme so zaujímavými témami a videami so všetkých oblastí života o ktorých budeme diskutovať ( teda hlavne ty :), zadaniami a cvičeniami podľa potreby, pričom sa dbá na gramatiku, správnu výslovnosť, a obohacovanie slovnej zásoby. 90% z hodiny rozprávaš ty. 👈

📚 Nie je potrebná žiadna učebnica, pretože všetky materiály, s ktorými budeme pracovať vopred poskytnem. Postačí ti zošit na slovíčka ktoré si budeš chcieť poznačiť.


🖥️ Hodiny prebiehajú online cez Google meet. Je to velmi jednoduché. Ja ti pošlem link a stačí jeden klik a za minútu si v mojej online učebni :)

🏆 Cena za 60min lekciu je 25eur. V prípade zrušenia lekcie menej ako 24 hodín vopred sa ráta ako uskutočnená. Lekcie sa predplácajú najneskor jeden deň vopred.

S mojími študentami som v kontakte aj mimo lekcie a môžu sa na mňa kedykoľvek obrátiť s prosbou o preklad, pomoc resp. žiadosť o viac materiálov.

✔️ Mám odučených viac ako 5000 hodín
✔️ Pedagogický diplom TESOL získaný v Austrálii.
✔️ Diplom LCA (learner-centered approach) Metoda zameraná na potreby študenta
✔️ 5 rokov profesionálneho pôsobenia v Austrálii
✔️ Skúsenosti s výučbou Angličtiny pre medzinárodných študentov na jazykovej
škole v Austrálii
✔️ Diplom Leadership&Management z Australskej college
✔️ Diplom Marketing & Social media management z Australskej college
✔️ Skúsenosti s prezenčnou výučbou na jazykovej škole v Bratislave
✔️ Skúsenosti s výučbou Slovenských študentov online
✔️ 3 roky života a pôsobenia v USA
✔️ Žitie a pôsobenie v ďaľších anglicky hovoriacich krajinách (Nórsko, Malta, Cyprus)

V prípade že som ťa motivovala a chcel by si vyskúšať lekciu so mnou, stačí keď mi napíšeš správu so svojím kontaktom a dohodneme sa na ďaľších detailoch.

Teším sa na teba!

Lucia

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Na tejto lekcii si vysvelíme metodiku učenia, zistíme tvojú úroveň jazyka, ale hlavne prejdeme si tvoje ciele a očakávania :)

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

Štandartná lekcia, ktorá obsahuje vybranú tému, konverzáciu + gramatiku a slovnú zásobu. Materialy a poznámky zostávajú študentovi.

25 € / 60 min
Business English

Obchodná Aj kde ti pomôžem pripraviť sa na pohovor v AJ, pripraviť si prezentáciu, alebo napísať pracovný email. Preberieme slovnú zásobu, ktorá sa ti zíjde na meetingoch, alebo obhodných rokovaniach.

30 € / 60 min
Angličtina-konverzácia

Mini denná konverzácia v Aj pre tých čo si chcú precvičiť speaking, aby nevyšli z cviku :)

10 € / 30 min
Angličtina- gramatika

Gramatické okienko :) Tu si môžeme prebrať tebou zvolenú gramatiku, ktorú ti vysvetlím a následne si ju aj precvičíme v praxi :)

10 € / 30 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Andrej C.

Andrej C.

9 odučených lekcií

S Luciou máme hodiny pravidelne už 3 roky a doposial som nenašiel lepšie koncipované hodiny. Vystriedal som asi cca 10 rôznych učiteľov a učebných prístupov a najviac mi vyhovuje štýl výučby u Lucii. Vyhovuje mi práve to, že si spoločne vyberáme témy a tie témy majú nasledne aj nejakú štruktúru, či už je to video, hovorenie, nejaka gramatika, slovná zásoba a na konci dostatok casu na opakovanie. Veľká časť slovnej zásoby mi zostala v aktívnej zásobe aj po 3 rokoch bez nutnosti opakovania sa. Na hodiny sa nepripravujem a aj tak cítim progres. Výhodou oproti iným učiteľom, že Lucia je trpezlivá a nechá čas študentovi na vyjadrenie sa a nepomáha hneď v strede vety, neskáče do reči. 80% hodiny rozprávam ja ako študent, čo mne vyhovuje.

Diana P.

Diana P.

Neoverená referencia

Som veľmi rada, že medzi všetkými lektormi, ktorí sú na tejto stránke som natrafila na Lucku, s ktorou sú hodiny angličtiny úžasne a vždy nám rýchlo ubehnú. Lucka ma profesionálny prístup, je TRPEZLIVÁ, priateľská, vysvetlí aj milión krát jednu vec a veľa slovíčok, fráz si zapamätám z hodiny. Vždy som mala stres/blok rozprávať po anglicky už zo základnej školy, ale vďaka Lucke a jej prístupu sa už nebojím hovoriť a teším sa na každú hodinu, ktorú máme a taktiež čo je asi najdôležitejšie teším sa sama zo seba a z toho obrovského progresu, ktorý na sebe vidím. Takže ak hľadáte niekoho kto Vám pomôže sa naučiť, zlepšiť v angličtine, tak ďalej nehľadajte, lebo ste ste práve našli tu najlepšiu lektorku, ktorá vám pomôže splniť si vaše jazykové ciele ❤️

Zuzana V.

Zuzana V.

Neoverená referencia

Lucia je skvelá lektorka. Hodiny s ňou sú veľmi pohodové, zábavné a hlavne efektívne. Vždy je dokonale pripravená na hodinu, ochotná všetko vysvetliť aj niekolko krát. Oceňujem jej pozitívny prístup a obrovskú energiu, ktorou ma vždy motivuje. Z hodín vždy odchádzam nadšená s pocitom, že som sa zas trochu posunula. Začínala som u nej pred pár rokmi face to face,ale časom sme prešli na online výučbu, zo zaciatku som mala pochybnosti , ale dnes mi tento spôsob veľmi vyhovuje. Ak hľadáte kvalitné doučovanie angličtiny ani už daľej neklikajte a ozvite sa Lucii. Ja som maximalne spokojná a preto odporúčam ďaľej túto výbornú lektorku.

Odpoveď doučovatela:

Zuzka, dakujem za tvoj feedback ;)

Zolo P.

Zolo P.

Neoverená referencia

Výborné hodiny môžme si vybrať tému, rozprávať a písať si poznámky. Veľa užitočných spojení a praktických rád. Skvelou formou sú video hodiny. Je to veľmi efektívna možnosť doučovania. Odporúčam... :)

Koloman S.

Koloman S.

Neoverená referencia

Výborná učiteľka,veľmi milá,priateľská,trpezlivá a v neposlednom rade aj ústretová.Už dávno som mimo školských lavíc,ale znova sa vraciam k vzdelávaniu a to s radosťou.Teším sa na každú hodinu angličtiny,nakoľko nie len ja,ale aj ona má radosť s každého,čo i len malého pokroku. Koloman

Fotky a certifikáty