Katarína H.

Katarína H.

Odpovedá do 34 hodín, na 50% správ
50% 34 hod

Katarína H.

Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Som učiteľkou na ZŠ a zároveň absolventkou vysokoškolského štúdia v odbore slovenský jazyk a literatúra v kombinácii s občianskou náukou. Rada by som poskytovala hodiny doučovania. Doučujem slovenský jazyk pre základné školy, pomôžem s prípravou na Testovanie 5 či Testovanie 9, príp. prijímacie skúšky zo slovenského jazyka.
Ponúkam doučovanie pre žiakov základnej a žiakov osemročného gymnázia.
Absolvovala som štátnu skúšku zo slovenského jazyka, slovenskej literatúry a občianskej výchovy, preto okrem slovenského jazyka pomôžem aj v týchto ďalších oblastiach.
Súčasťou mojich hodín bude výklad problematickej látky, príp. (po dohode so študentmi) látky, ktorá študentov na hodinách zaujala, no pre nedostatok času sa jej venovali minimálne. Dôraz však kladiem predovšetkým na praktické cvičenia, na ktorých si spolu so študentmi ukážeme, ako prepájať teóriu s praxou.

Veľmi rada pracujem s deťmi a mladými ľuďmi, preto budem veľmi rada, ak im pomôžem nájsť cestu, ako možno na sebe neustále pracovať.

Veľkou výhodou je, že po vysokej škole som začala učiť na ZŠ a pokračujem v tejto práci dodnes, preto viem, aké najčastejšie problémy v oblasti jazyka a literatúry žiaci majú.

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Dana A.

Dana A.

Neoverená referencia

Katka vie deti výborne doučiť,poctivo sa deťom venuje,je to skvelá učiteľka.

Veronika Š.

Veronika Š.

Neoverená referencia

Katka vie výborne doučovať :) mne pomáhala s učivom na skúšku a za hodinu ma naučila viac, ako docentka za tri mesiace. Ďakujem