Juraj H.

Juraj H.

Odpovedá do 2 hodín, na 10% správ
10% 2 hod

Juraj H.

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Zdravím vás, volám sa Juraj Holík, mám 21 rokov a pochádzam z Topoľčian. Medzi moje záľuby patrí šport, cestovanie a jazyky. Študujem na vysokej škole v Anglicku, kde študujem Ekonomiku. Taktiež som strávil polroka na výmennom pobyte v Amerike. Jazyky ma bavia, angličtinu študujem už dlhé roky a rád by som svoje znalosti odovzdal ďalej.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Kristína B.

Kristína B.

Neoverená referencia

Juraja som oslovila kvôli príprave na vyššiu úroveň angličtiny a na prípravu na maturitu. Je veľmi ochotný a dokáže sa prispôsobiť hlavne čo sa týka času. Doučovanie mi veľmi pomohlo a bolo veľmi efektívne. Dokázal ma tak motivovať, že niektoré domáce úlohy som si robila radšej ako do školy :) Má veľa svojich materiálov, ktoré často v škole a učebniciach nie sú dobre vysvetlené a sú zanedbané. Vrelo odporúčam, je šikovný :)

Veronika V.

Veronika V.

Neoverená referencia

Úžasný doučovateľ, má úplne iný prístup ako v škole, na hodiny sa teším angličtina ma začala baviť. :) Naučí od konverzácií až po gramatiku, prinesie aj vlastné materiály, je veľmi trpezlivý nemá problém zopakovať a vysvetliť viackrát. :) Je vždy dobre naladený s úsmevom na tvári :) Veľmi odporúčam. :)