Kristína H.

Kristína H.

Odpovedá do 15 hodín, na 100% správ
100% 15 hod
Prijíma študentov

Kristína H.

Prijíma študentov

Doučovanie MATEMATIKY- Príprava na T9 a prijimačky

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte,
Som učiteľkou matematiky a geografie a rada Vám pomôžem zdolať učivo základnej školy v oblasti matematiky. Som absolventkou UPJŠ v Košiciach.
Vyučujem matematiku aj Hejneho metódou. Pripravujem študentov na testovanie 9 ale aj prijímacie skúšky. Doučovanie prebieha prevažne online formou. Je to plnohodnotná a viac efektívna hodina. Organizujem aj skupinovú intenzívnu prípravu na T9 za zvýhodnenú cenu. Viac info na stranke testomatik.sk

Budem rada, ak Vám budem môcť pomôcť s problémovou matematikou.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Johanna B.

Johanna B.

Neoverená referencia

Som vďačná, že som natrafila práve na takú výbornú doručovateľku ako je Kristina. Vždy mi učivo podstivo vysvetlila a pochopila som ho za pár minút. Pripravila ma na prijímacie skúšky z matematiky, ktoré som vďaka nej zvládla na jedničku. Je veľmi flexibilná a ochotne všetko vysvetlí tak aby to každý

Evina K.

Evina K.

Neoverená referencia

Som rada, že som natrafila na takú šikovnú a milú doučovateľku matematiky. Vždy, keď ma Kristínka doučovala, vysvetlila mi to tak, že sa precvičovaná látka zdala byť úplne jednoduchá. Ak by som ešte niekedy potrebovala doučiť matematiku, určite oslovím znovu Kristínku.

Beyamol

Beyamol

Neoverená referencia

Som veľmi z touto pani učiteľkou spokojní. Každému ju odporúčam . Je veľmi trpezlivá, vtipná , milá , a o časovej flexibilnosti ani nehovorím. Len tak btw na slovíčko matika som bol do teraz alergický ale vďaka tejto pani učiteľke si matiku s ňou veľmi obľúbite . Odporúčam ju určite každému.

Gabriela G.

Gabriela G.

Neoverená referencia

Sme nesmierne radi , že sme sa stretli s takou doučovateľkou, akou je Kristínka. Ona nielenže naučila dcérku matematiku, ktorú nemala v láske .Čo našej dcérke prospelo je, že s matematikou ju Kristínka naučila dôslednosti v prístupe k učeniu aj ostatných predmetov, z čoho máme rovnakú radosť. Veríme, že si tento prístup Kristínka zachová a naša dcérka aj v budúcnosti v nej nájde dobrú oporu.

Miška M.

Miška M.

Neoverená referencia

Fantastický prístup, skvelá príprava, dcérka je z nej nadšená a aj z matiky. Ak hľadáte mladého zapáleného človeka, ktorý je svedomitý a poctivý - tak ste ho našli. Kristínku odporúčame ako rodina všetkými desiatimi.