Soňa R.

Soňa R.

Odpovedá do 48 hodín, na 30% správ
30% 48 hod+
Prijíma študentov

Soňa R.

Prijíma študentov

Skype angličtina/osobne v Žiline :) Conversations, General and Business English, Cambridge Certificate English CAE, FCE

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Učím veľmi rada, čím komunikatívnejšie, tým lepšie :)
Použiť sa na to dá, čo len chcete - od učebníc cez TED talks, zahraničné rádio podcasty a správy, novinové články až po gramatické drilly a iné zdroje, no všeobecne rada so študentmi pracujem za pomoci autentických materiálov. Určite sa vieme dohodnúť na spôsobe, ktorý by Vám vyhovoval. Zameriavam sa hlavne na učenie dospelých. Napísať môžete priamo na sona.zanova @ mediamatika.sk (bez medzier).

Moje skúsenosti:
6 rokov full-time výuky AJ na VŠ na Slovensku a v Rakúsku
CAE Advanced Certificate C2 level
CAE Course Instructor and Invigilator
Teaching Knowledge Test Cambridge (highest Band 4 in Modules 1-3)
Mgr štúdium Anglického jazyka + prebiehajúce PhD štúdium
štátna jazyková skúška C1-C2
výučba Business English a Aviation English
doučovanie/výuka intermediate - advanced (B1-C2)
skúsenosti so súkromným doučovaním i výukou v jazykovej škole
skúsenosti s doučovaním cez Skype, Zoom (preferované)
preklad (hlavne ENG-SLK)

Teším sa na spoluprácu!
Soňa

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Michal Š.

Michal Š.

Neoverená referencia

Hodiny so Soňou hodnotím veľmi pozitívne. Je veľmi svedomitá lektorka angličtiny, ktorá dokáže študenta hravo oboznámiť s učebnými témami. Používa aktuálne zdroje a učebné podklady, ktoré sú pre študenta zaujímavé. Hodiny so Soňou zaiste odporúčam!

Lucia H.

Lucia H.

Neoverená referencia

Hodiny so Soňou sú veľmi príjemné a pohodové. Vždy je na hodinu pripravená či už formou textov na čítanie, alebo rôznych cvičení. Pri hovorení ma na chyby upozorní a opraví ma, poprípade vysvetlí gramatiku. Veľmi sa mi páči používanie videí. Určite Soňu odporúčam.

Jana B.

Jana B.

Neoverená referencia

Soňa je vynikajúca lektorka angličtiny:D vždy pripravená na každú hodinu :D hodina je vedená v príjemnej atmosfére, žiadne stresy :D učenie prebieha prostredníctvom TED talks, zaujímavých článkov, Ellen show. Veľmi sa páči taktiež, ze pri komunikácii je veľmi pozorná, keď je potrebné opraví vetu gramaticky alebo povie ešte iný spôsob ako je možno vyjadriť myšlienku :D

Marcel R.

Marcel R.

Neoverená referencia

Soňa je veľmi usilovná učiteľka a lektorka angličtiny plná entuziazmu s hlbokým záujmom o anglický jazyk (a nie len ten). Na každú lekciu je vždy pripravená a svoje hodiny obohacuje mnohými vizuálnymi pomôckami, videami, podcastami, interaktívnymi cvičeniami, ktoré študentom pomáhajú spríjemniť učenie sa jazyka a lepšie si zapamätať súvislosti. Na Soni sa mi tiež páči praktické zameranie výuky, kde sa prejavujú jej bohaté skúsenosti zo zahraničia. Jej hodiny sa nesú v atmosfére "učení sa z chýb" - takže žiadné omyly sa netrestajú, práve naopak teší sa z nich, pretože tak sa môže aj ona aj študenti viac naučiť. Osobne som sa naučil veľa nových pojmov a idiomov, ktoré nesmierne obohacujú anglický jazyk. Soňa sa neustále vzdeláva a cestuje. Je veľmi rada, keď môže svoje nazbierané skúsenosti odovzdávať ďalej študentom študentom. Presvedčte sa sami.