LUCIA R.

LUCIA R.

Odpovedá do 1 hodiny, na 40% správ
40% 1 hod

LUCIA R.

Rozprávaj sebavedome.

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

S našim tímom lektorov z celého sveta ťa naučíme či doučíme jazyk zábavnou a prirodzenou formou cez interaktívnu tabuľu.

Na lekciách používame vlastnú koncepciu vo forme videa, hier, krátkeho textu a diskusie. Učíme asociáciami, nie bifľovaním. Jazyk je pre všetkých. Ak ti nestačí ten tvoj slovenský, poď k nám a naučíme sa rozprávať sebavedome.

Perezoso tím

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Henrich H.

Henrich H.

Neoverená referencia

Chcete sa naucit Francúzky, určite to skúste s Luckou, je naozaj perfektná. Zatiaľ len mam za sebou 10hod, ale moja francuztina sa zlepsila o 200%. Štyl akym učí, naučí takmer každého. A časovo sa prispôsobí on Vám. (ako mne o 20:00) A k tomu všetkému je milá, priateľská, nechova sa ako učiteľka ale ako kamarátka. Len odporúčam. Tešim sa na ďalšie hodiny

Katarína P.

Katarína P.

Neoverená referencia

Jedna z najlepších vyučujúcich, ak nie tá najlepšia. Vynikajúci prístup skrz interaktívnu tabuľu, príprava na hodinu super a zrozumiteľné podanie učiva . Taktiež sa da vždy dohodnúť na termíne vyhovujúcom pre obe strany, čo je obrovská výhoda. Moja fj sa dostala na vynikajúcu úroveň len vďaka Lucke.

Nicol K.

Nicol K.

Neoverená referencia

Lucka je veľmi milá a má príjemný hlas, vie stručne a výstižne vysvetliť každú vec tak aby si ju človek veľmi dobre zapamätal. Hodiny si veľmi dobre pripravuje vopred aby sa nestrácal čas. Už som vyskúšala tri rôzne doučovateľky a Lucka je bez pochýb najlepšia. Doporučujem. :)

Katarina K.

Katarina K.

Neoverená referencia

Lucia, ma veľmi jasný a koncepčný prístup. Vie žiaka vtiahnúť do hodiny a zároveň ho posúvať ďalej. Hodiny vedie sviežim a zaujímavým spôsobom :). Vďaka. Katarína

Michal G.

Michal G.

Neoverená referencia

Lucia sa jednoznacne snazi, je na hodinu pripravena a co je dobre ma koncepciu co chce v hodinach naucit.

Fotky a certifikáty