Beáta H.

Beáta H.

Odpovedá do 11 hodín, na 60% správ
60% 11 hod

Beáta H.

Angličtina pre ZŠ a SŠ

Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Doučujem anglický jazyk viac ako 5 rokov. S mladšími deťmi vediem efektívne, didaktické hodiny angličtiny a to hravou a zábavnou formou. Cieľom je spriateliť dieťa s cudzím jazykom aby si k nemu vybudovalo pozitívny vzťah, na hodiny v škole sa tešilo pretože bude sebavedomé, vždy pripravené prihlásiť sa so správnou odpoveďou a angličtina bude pre neho hračka. Dieťa sa stáva aktívnejšie a viditeľne sa posúva vpred.
So staršími búrame komunikačné bariéry konverzáciou, upevňujeme gramatiku a stávajú sa z nich ľudia, ktorí sa neboja hovoriť po anglicky.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Veronika J.

Veronika J.

Neoverená referencia

Beatka je velmi milá a na hodiny chodí vždy pripravená. Môj syn sa na doučovanie tešil (aj keď to bolo počas prázdnin) a vidím u neho jednoznačný progres v angličtine.

Robert

Robert

Neoverená referencia

Beátka je veľmi milá, šikovná a deti ja majú naozaj radi. U nás v škôlke robí anglický krúžok a stále sa môžeme spoľahnúť, že má pripravené nové aktivity, ktorými deťom výučbu spestrí, upúta ich pozornosť a motivuje ich.

Robert F.

Robert F.

Neoverená referencia

Beatka je naozaj super. Deti si ju velmi pochvaluju a tesia sa na hodinu s nou. Z nasej strany velka spokojnost s jej pracou.

Mária F.

Mária F.

Neoverená referencia

Bejka je super doučovateľ, prispôsobuje sa žiakovi a stále sa snaží vymyslieť nejaké aj nové aktivity, aby to nebolo stereotypné.