Lucia K.

Lucia K.

Odpovedá do 30 hodín, na 80% správ
80% 30 hod
Prijíma študentov

Lucia K.

Prijíma študentov

Problémy s učením, čítanie, nechuť k učeniu, nedostatok chuti do učenia.

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Doučujem od roku 2013 v doučovacom centre a už viac ako 4 roky doučujem aj intenzívne online. Pokiaľ ste z okolia Senca, rada Vás uvítam osobne.
Vysokoškolské vzdelanie, pozitívny a kamarátky vzťah k deťom je samozrejmosťou.
Dokážem motivovať k učeniu a zlepšiť čítanie a čítanie s porozumením, čo je nesmierne dôležité v dnešnej dobe. Má vaše dieťa problém s čítaním, nevie spájať slabiky, slová, mýlia sa mu písmenka? Neváhajte ma kontaktovať, určite okrem doučovania nájdete u mňa aj veľa užitočných rád.
Taktiež mám roky skúsenosti s doučovaním matematiky, hlavne prvý stupeň a ešte 5 ročník. Keď má dieťa problém s počítaním, vždy treba nájsť bod od ktorého prestal chápať učivo a na neho naviazať. Vytvoriť pevné základy je najdôležitejšie.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Zuzana Š.

Zuzana Š.

Neoverená referencia

S doučovaním u Lucie Karovičovej sme boli veľmi spokojní. Môjho syna doučovala online viac ako 2 roky. Mala trpezlivosť k jeho odporu a nechuti čítať. Vytvorili si priateľský vzťah a syn si postupne zvykol na pravidelné hodiny. Vďaka doučovaniu zvládol v škole aj preňho ťažké určovanie pádov a vzorov. Za najväčšie plus považujem to, že Lucia prijíma deti také, aké sú a má pochopenie pre ich ťažkosti.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem krásne za milé slová. Rada som pomohla.

Dada B.

Dada B.

Neoverená referencia

Môjho syna Timothyho doučuje už pomaly druhý rok a syn je veľmi spokojný a na hodiny sa teší. Ďakujem veľmi pekne su úžasný prístup a tiež trpezlivosť. Určite doporučujem☺️.

Janka C.

Janka C.

Neoverená referencia

Zojke sa na doučovaní veľmi páčilo, rada tam chodila. Učenie prebiehalo aj hravou formou a pokrok bol badať veľmi rýchlo. Určite odporúčam :)

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem za referenciu

Stanislava C.

Stanislava C.

Neoverená referencia

Lucka doučuje môjho 6-ročného syna, ktorý sa trápi s čítaním. Lucka je veľmi trpezlivá pri vysvetľovaní, vie syna zaujať. Používa rôzne materiály na zatraktívnenie doučovania. Už po pár hodinách sme zaznamenali veľký pokrok pri čítaní.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem za referenciu