Martin H.

Martin H.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod
Prijíma študentov

Martin H.

Prijíma študentov

Vaše vedomosti sú u mňa na prvom mieste

  • 3 odučené lekcie
  • Doučuje aj online
  • Od  17 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 17 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Vyštudoval som matematiku (vedecký smer) na Matematicko-fyzikálnej fakulte UK v Bratislave. V priebehu školy aj po jej absolvovaní doučujem matematiku až doteraz. Učil som matematiku aj na Žilinskej univerzite. Učím resp. doučujem SŠ a VŠ matematiku, výnimočne ZŠ. Pripravujem žiakov/študentov na prijímacie pohovory, SCIO a pod. Pomáham v matematických častiach diplomových a dizertačných prác. Mám značné skúsenosti s Excelom a Visual Basicom.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

17 € / 55 min

Referencie (39)

+ Pridať referenciu
Jaroslava F.

Jaroslava F.

1 odučená lekcia

Pán Handzo pomohol synovi s prípravou na písomku z matematickej analýzy. Syn bol s jeho prístupom veľmi spokojný. Skvelý doučovateľ so skvelým prístupom, ochotný a flexibilný, ďakujeme a odporúčame.

Adrián Z.

Adrián Z.

Neoverená referencia

Pán Handzo mi pomáhal s prípravou na skúšku z matematiky, ktorú som úspešne zvládol. Stretli sme sa online aj prezenčne. Rýchle jednanie, časová flexibilita a ľudský prístup. Som spokojný! V budúcnosti nebudem váhať na koho sa obrátiť. Ďakujem.

Zuzanka S.

Zuzanka S.

Neoverená referencia

Pán Handzo je profesionál v matematike. Potrebovala som pomôcť s VŠ matematikou a veľmi mi pomohol. Má obrovské znalosti z matematiky, je ochotný, flexibilný, má ľudský prístup a aj trpezlivosť, keďže sa považujem za menej šikovných v matematike. S ním ma matematika veľmi baví. Odporúčam doučovanie všetkými desiatimi :)

Peter L.

Peter L.

Neoverená referencia

Pekný deň. Ja osobne som bol veľmi spokojný, keďže matematika nie je moja silná stránka, a doučovania v plnej miere naplnili moje očakávania, ktoré som následne zveľadil pri testoch a skúškach. Čo oceňujem veľmi, bola ochota a flexibilita ako aj celkový prístup. Môžem iba odporučiť.

Merlinko_7

Merlinko_7

Neoverená referencia

Pan Handzo?To je ľudský prístup skĺbený s veľkou profesionalitou vo svojom obore.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (31)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Martin H.

Kombinatorika

Pomohol by mi niekto s úlohami z kombinatoriky, prosím? Koľko je rôznych možností, ako môžeme umiestniť dve jednotky do 4-bitového slova? Koľko je rôznych možností, ako môžeme umiestniť štyri jednotky do 8-bitového slova? Ďakujem

Martin H.

Mohutnosti

Dobrý deň, vedel by mi niekto prosím pomôcť s takýmito úlohami?

Martin H.

kombinatorika, pravdepodobnosť

Vymyslite zmysluplnú úlohu zo života na výpočet pravdepodobnosti s použitím kombinácií. Veľmi by set mi pomohli. Ďakujem

Martin H.

Vektorový súčin

Dobrý večer potrebovala by som pomôcť s 2 príkladmi z domácej úlohy. Je tam potrebný podrobný postup Zadanie č.1 : Vypočítajte súradnice štvrtého bodu a obsah rovnobežníka ak poznáme 3 vrcholy A[0;2;1] , B[1;-2;3] , C[0;1;2] Zadanie č.2 : Vypočítajte obsah trojuholníka ABC, obvod trojuholníka ABC,…