Zuzana B.

Zuzana B.

Odpovedá do 16 hodín, na 90% správ
90% 16 hod
Prijíma študentov

Zuzana B.

Prijíma študentov

Britská angličtina s certifikovanou lektorkou s britským akcentom (aj biznis a medicínska AJ)

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

A som spať moji drahí študenti! S radosťou Vám oznamujem že po návrate z Británie sa mi opäť popri mojej práci podarilo vrátiť k mojej passion k učeniu Angličtiny, môjho druhého jazyka!
Takže niečo o mne ....

Ako certifikovaná TEFL (TeachEnglish as Foreign Language) lektorka britskej angličtiny mám viac než 10 rokov profesionálne skúsenosti s business AJ hlavne v praxi počas viac ako 10 rokov života v Británii, práce v britských medzinárodných firmách v manažérskych pozíciach a štátnej správe a štúdiom AJ Cambdridge.

Učim konverzačným štýlom s britským akcentom s jasnou gramatickou štruktúrou s modernou TEFL Cambridge metódou s rýchlym postupom v akomkoľvek leveli jazyka. Je to metóda a techniky ktoré pomáhajú odblokovať problém a rozhovoriť študenta aby neostali na pasívnej úrovni - mám s tým dobré výsledky a 8-ročné skúsenosti indiviuálne aj vo firmách.

O mne:
- štúdium AJ v UK: Diplom TEFL/TESOL (medzinárodná pedagogická kvalifikácia) Londýn 2009, Cambridge Advance English Certificate, Cambridge 2009, úroveň AJ C2
- 8-ročné profes. skúsenosti s full-time učením súkromne vo vlastnej jazykovej škole pár rokov dozadu, "one to one“ individuálne lekcie, výučba vo firmách, skype/zoom, všetky úrovne AJ, deti od 9 r, študenti i dospelí.
´- vyše 10 rokov prácé v ofisoch a štúdia biomedicíny a výživy v Londýne

Mám konverzačný, trpezlivý a priateľsky prístup.:) Som zástanca uvoľnenej a priateľskej atmosféry a dobrý motivátor teším akeď vás ang so mnou baví!!!
KDE: U vás doma, online, Piešťanci v meste na čajíku alebo u mňa v kancelárii PN. Dochádzam iba v rámci PN a Vrbove ak preferujte učenie u vás doma.

Rozhovorím každého a bez stresu aj tie najhanblivejšie detičky aj večných začiatočníkov aby nimi už viac neboli!
BONUS: Naučím vás britský akcent i britskú hovorovú aj formálnu či biznis English (BE s príplatkom), tiež gramatiku jednoducho a hlavne vás naučím ňou hovoriť a rozumieť jej! Áno, budete vedieť používať aj „present perfect“ a perfektne! Mám na to svoj trik;)

Cena:
15 Eur/45 min (45 min zvačša iba deti do 13 r), 20 Eur/60 min, najvýhodnejšie a odporúčane pre lepší pokrok v jazyku: 27 Eur/90 min, množstevné ZĽAVY: 2 ľudia 10 Eur/osoba/60 min, vhodné pre páry, kamarátov, súrodencov! ZLAVA pri doučku 2x do týždňa 18 EUR.

Biznis angličtina a medicínska angličtina s príplatkom 4 Eur na hodinu.
Prvá skúšobná lekcia cca 30 min ZDARMA nezáväzne!! Po dohovore, nastavím úroveň jazyka, dohodneme si postup a cieľ štúdia.

Lekcie PO až ŠTV v časoch 14,30h až 18.30h.
Rozvrh sa mi zväčša rýchlo zaplňa v Sep, teda ak keď chcete svoj obľúbený deň a čas ozvite sa čo najskôr.
Teším sa na Vás.

Platba za individuálnu lekciu alebo mesačné. Za online lekciu je potrebná platba min. 24 hodín pred lekciou na účet alebo predplatenie kreditu vopred napr.mesiac výučby.

Skype, Gmail Googlemeet, alebo Zoom,pri posledných dvoch nie je potrebná inštalácia, pošlem linku do emailu.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Lucie Š.

Lucie Š.

Neoverená referencia

Zuzka doučuje môjho 10-ročného syna cez skype. Už po mesiaci nosí zo školy lepšie známky a tak ako Zuzka uvádza - naozaj sa rozhovoril! Na hodiny sa teší, tému Zuzka prisôsobí tomu, čo ho zaujíma. My môžeme iba vrelo odporúčať!

Martina B.

Martina B.

Neoverená referencia

S doučovanim aglictiny som velmi spokojna, Zuzka vie monitovat studentov, ma velmi dobre vyucovacie schopnosti, kazda hodina je zaujimava a vzdy sa nieco nove dozviem. Zuzku odporucam kazdemu!

Gabriela R.

Gabriela R.

Neoverená referencia

Aj keď nie som "žabka" ale "babka", môžem Vám Zuzku odporučiť pre jej schopnosť prispôsobiť sa veku, rýchlosti a podmienkam študenta, ktoré má na učenie. Keďže som sa začala učiť angličtinu v pomerne zrelom veku, veľmi ci cením jej trpezlivosť a schopnosť rozbehnúť človeka správnym smerom. Ak máte chuť naučiť sa anglicky, tak Vám ju môžem iba odporučiť. A veľkou prednosťou je jej moderná a súčasná angličtina, štýl vyučovania, vďaka ktorej je učenie s ňou veľmi dynamické. Aj touto cestou jej chcem poďakovať za jej trpezlivosť a pokrok, ktorý som v angličtine urobila. Ďakujem :)

Marína Z.

Marína Z.

Neoverená referencia

Ku Zuzke som prišla kôli príprave na maturitu na úrovni B2. Za necelý rok so mnou dohnala veľa zameškaného. S prípravou som bola veľmi spokojná a aj maturitu som úspešne zvládla. Momentálne naďalej pokračujem s hodinami aby som si zlepšila komunikáciu a celkovú úrovaň angličtiny. Hodiny si vždy užívam a teším na ne a za to aj ja ďakujem Zuzke.

Elena M.

Elena M.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojná so Zuzkou ,jej prístupom, motivovaním študentov, vyučovacími schopnosťami, je proste super. Zuzka ,vďaka