Zuzana B.

Zuzana B.

Odpovedá do 2 hodín, na 80% správ
80% 2 hod
Prijíma študentov

Zuzana B.

Prijíma študentov

Doučovanie angličtiny a španielčiny na mieru

  • Doučuje aj online
  • Od  14 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 14 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Doučovaniu sa venujem už 10 rokov a moja úroveň je C1, a to aj angličtiny ako aj španielčiny. Absolvovala som viaceré študijné aj pracovné pobyty v zahraničí. Mám štátnicu z angličtiny a odbornú štátnicu zo španielskej literatúry a matematiky v španielčine. Absolvovala som aj právnickú angličtinu, príprava na ILEC možná.
Učenie ma baví, často krát je to zábava. Na hodinách robíme konverzácie, gramatiku aj posluchy. Je možné sa zamerať len na jedno, napr. konverzácie, alebo prípravu na maturitu, jazykové skúšky. Výuka môže prebiehať aj callanovou metódou. Individuálny prístup je samozrejmosťou. Ak to chceš vyskúšať, určite sa mi ozvi.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

14 € / 55 min

Referencie (10)

+ Pridať referenciu
Kristína H.

Kristína H.

Neoverená referencia

pokiaľ hľadáte doučovanie tak jednoznačne treba kontaktovať Zuzku! jej hodiny boli vždy zaujímavé, veľa vysvetlovania, a veeela trpezlivosti :) bohužial kvôli sťahovaniu už nemôžem navštevovať jej hodiny angličtiny a som z toho úplne nešťastná, ale to čo ma za tú chvíločku naučila využívam v práci a som jej za to veľmi vďačná :) za mňa hodiny angličtiny u Zuzky boli TOP a moje hodnotenie je určite 10 z 10tich!!!

Eva B.

Eva B.

Neoverená referencia

Na Zuzku som natrafila náhodou, keď som hľadala učiteľa španielčiny. Chcela som sa k tomu dokopať už dlhšie, ale nikoho vhodného som nevedela nájsť. Teraz už viem, že na dobré sa čaká. Ako absolútny začiatočník som sa veľmi bála prvých hodín, no dopadlo to nad moje očakávania. Teraz je to už skoro rok, čo som so španielčinou začala a nikdy som si nemyslela, že sa toho naučím toľko. Na každú hodinu sa veľmi teším, lebo sa nemusím báť, keď niečo neviem, Zuzka mi to vždy trpezlivo vysvetlí aj 5x :)

Miloš K.

Miloš K.

Neoverená referencia

Mojou doučovatelkou je práve Zuzka. Nikdy som si nemyslel že na hodiny v anglickom jazyku sa budem niekedy tešiť a práve u nej je to tak. Pred tým to bola vždy u mňa skôr drina. Hodiny u nej sú šité na mieru, a pokroky ktoré robím sú vďaka nej. Som nadmieru spokojný a odporúčam každému.

Iveta D.

Iveta D.

Neoverená referencia

Na odporúčanie kamarátky som si vybrala Zuzku ako doučovatelku a som veľmi spokojná! Hoci sa angličtinu učím už dlhšie, nie som v nej moc dobrá, no vďaka Zuzke sa neustále zlepšujem a určite v tom chcem pokračovať. Páči sa mi jej individuálny prístup a flexibilita. Na hodiny s ňou sa vždy teším a môžem ju odporučiť aj ostatným. :)

Jakub G.

Jakub G.

Neoverená referencia

Zuzku som vyhľadal kvôli zlepšeniu angličtiny pre program Work&Travel. Chodím na doučovanie pol roka, ale určite budem pokračovať aj naďalej. Za pomerne krátky čas mi veľmi pomohla zlepšiť komunikáciu, gramatiku a aj slovnú zásobu. Odporúčam každému, kto hľadá doučovanie z angličtiny, nebudete ľutovať :)