Tomáš H.

Tomáš H.

Odpovedá do 8 hodín, na 20% správ
20% 8 hod

Tomáš H.

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som učiteľom anglického jazyka a rád doučím žiakov a študentov základných a stredných škôl. Mám vyštudovaný odbor Anglický jazyk a kultúra v odbornej komunikácii.

Na doučovaniach sa vždy snažím prispôsobiť požiadavkám klientov, či už je to akútne zlepšenie známok, príprava na náročne testy, slohy alebo príprava na monitor a hlavne písomnú ako aj ústnu časť maturít.

Príprava na písomnú časť maturít pozostáva z vysvetľovania a následného tréningu gramatických javov ktoré sa neskôr uplatňujú pri vypracovávaní úloh v testoch. Taktiež realizácia slohov a odstraňovanie gramatických chýb patrí medzi úlohy ktoré sú dôležitou súčasťou každého doučovania.

Vrámci prípravy na ústnu časť maturít sa snažím žiakom ukázať princípy ako sa naučiť konverzovať aby si našli systém pri komunikačnom prejave v angličtine.

Doučovanie je vec ktorá sa stala súčasťou môjho života a veľmi rád odovzdávam poznatky a vedomosti z anglického jazyka. Taktiež mojím cieľom je vždy dosiahnuť pozitívne výsledky, motivovať ľudí aby si našli cestu k angličtine a následne ju uplatnili vo svojom budúcom živote, v práci či pri cestovaní v zahraničí ako aj komunikácii s kamarátmi zo zahraničia.

Teším sa na spoluprácu s Vami.

s pozdravom Mgr. Tomáš Havrlent



Referencie (31)

+ Pridať referenciu
Lukáš S.

Lukáš S.

Neoverená referencia

Pán Havrlent ma pripravoval na maturitnú skúšku z ústnej a písomnej časti. Po približne 7 mesiacoch doučovania som spravil výrazne pokroky hlavne v gramatike. Pán doučovateľ je vždy ochotný aj cez svoj voľný čas , vysvetlí , pomôže a odkonzultuje. Určite odporúčam. P.S. dôležitá je spolupráca pre výsledky.

Laura K.

Laura K.

Neoverená referencia

Pán Havrlent ma pripravoval prioritne na maturitnú skúšku a následne aj na prijímacie skúšky na VŠ. Po necelom roku doučovania som spravila výrazné pokroky nielen v gramatike. Určite odporúčam, pán učiteľ Vás usmerní, navedie a vždy ochotne všetko vysvetlí.

Lucci R.

Lucci R.

Neoverená referencia

S pánom Havrlentom som mala možnosť spolupracovať iba pomerne krátku dobu(cca. pol roka) vrámci online- doučovania, ale aj za túto dobu mi veľmi pomohol s mojimi schopnosťami v angličtine. Má veľmi ľudský a príjemný prístup. Vždy si nájde na svojich žiakov čas. Jeho pedantný prístup mi pomohol pochopiť, ako je dôležité na sebe tvrdo pracovať. Za túto možnosť mu ďakujem. Určite doporučujem.

Tatiana Š.

Tatiana Š.

Neoverená referencia

Už nejaký čas ma učí pán učiteľ anglický jazyk a som nadmieru spokojná, veľmi milý a ochotný prístup s cieľom vždy pomôcť. Chce a dokáže naučiť ten jazyk. Záleží mu na žiakoch a robí to pre nich, dokáže skvelé namotivovať žiaka k učeniu sa.

Fatima N.

Fatima N.

Neoverená referencia

Pán Havrlent je skvelý motivátor, človek ale hlavne perfektný profesor, ktorý si dá záležať na tom, aby ste dosiahli cieľ, ktorý chcete. Dá si záležať hlavne na tom, aby ste jednotlivé veci vedeli použiť v praxi, čo je veľmi dôležité do budúcna. Ak učivu nechápete, dokáže vás priviesť k tomu, že to pochopíte po svojom ale v konečnom dôsledku správne. Vidieť, že ho práca baví a napĺňa, čo je v dnešnej dobe malo viditeľné. Týmto sa mu chcem poďakovať za 4 roky kvalitnej a efektívnej výučby anglického jazyka. Ste PÁN učiteľ. Ešte raz ďakujem.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Tomáš H.

Angličtina

Skontrolujete mi tieto cvičenia, keď tak opraviť Ďakujem.