Lívia Š.

Lívia Š.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod
Prijíma študentov

Lívia Š.

Prijíma študentov

Doučovanie Angličtiny Online priamo z Austrálie!

  • Doučuje aj online
  • Od  25 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 25 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Práve žijem v Sydney ale pred tým som absolvovala VŠ v Seattle,plus školu v Írsku a mám bohaté skúsenosti aj chuť ťa niečo naučiť. Učenie ma baví tak ak sa potrebuješ zdokonaliť v komunikácii, gramatike alebo potrebuješ pomôcť s maturitou alebo ešte len začínaš tak sa ozvi . Určite aj ty to dokážeš.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

25 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Michaela M.

Michaela M.

Neoverená referencia

Měla jsem velké obavy z toho vůbec před někým anglicky mluvit, ale Livi mě přes skype toho strachu zbavila. Brzo jsem na své angličtině pozorovala viditelné pokroky, což mě trochu překvapilo :) Hodiny byly vedené zábavnou formou a vlastně nikdy jsem se nenudila a na hodinu se těšila. Navíc její angličtina zní opravdu nerozeznatelně od rodilého mluvčího, což je další úžasné plus! Mohu jenom doporučit!:-)

Magdaléna P.

Magdaléna P.

Neoverená referencia

Lívia je skvelá učiteľka, veľmi trpezlivá, necítila som sa pri nej nervózna. Najlepšie pre mňa bolo, že som sa pri nej vôbec nebála rozprávať po anglicky, vďaka čomu sa moja angličtina posunula viditeľne vpred :)

Michaela J.

Michaela J.

Neoverená referencia

Som velmi rada,ze som si vybrala prave Liviu. Vzdy som mala obavy z komunikacie, pretoze som si bola neista v gramatike a slovnej zasobe a vdaka jej sposobu vyucby uz viac nie som. Tym,ze zila a zije v anglicky hovoriach krajinach,mi dokazala vysvetlit pouzivanie tych vsetkych moznych casov a fraz a kreativnou formou ma naucila rozsirit si slovnu zasobu. Navyse ma velmi "native" prizvuk, takze to nie je ako u vacsiny ucitelov/doucovatelov,ze by mala taku tu slovensku vyslovnost. Velke plus je aj to,ze velmi mila,vesela a priatelska, co mi pomohlo prestat sa hanbit komunikovat v anglictine a som si v nej konecne ista.

Lucie Č.

Lucie Č.

Neoverená referencia

Livia je nejlepší volba v doučování anglického jazyka!! Vysvětlila mě zábavnou formou i věci, které jsem celé roky nevěděla nebo nedokázala pochopit. Je opravdu kreativní, zodpovědná, flexibilní a líbil se mě její individuální přístup. Doučování angličtiny mě s ní moc bavilo a motivovalo se víc rozvíjet v angličtině. Byl to vždy pro mě příjemný strávený čas se sympatickou Livii. :)

Martina M.

Martina M.

Neoverená referencia

Hodiny boli veľmi efektívne a praktické. Prístup zo strany Lívie bol príjemný a trpezlivý. Naučila som sa veľa užitočných slovíčok a fráz, ktoré dnes využívam v praxi. Angličtinu ma naučila na výbornú.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky