Branislav J.

Branislav J.

Odpovedá do 44 hodín, na 100% správ
100% 44 hod
Prijíma študentov

Branislav J.

Prijíma študentov

Zvládneme výzvy 21.storočia spolu - English, Francais, MS Excel, SAP Scripting, Interviews, Pomoc so záverečnými prácami

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Doučujem, aby som v škole aj v práci pomáhal ľuďom uspieť. Napĺňa ma vidieť ako lepšie komunikujú, ako zvládnu skúšku, ako vedia čo povedať na pohovore alebo skúške. Snažím sa to robiť no-nonsense, systematicky a určite sa pritom aj baviť - bez toho je proste nuda, a vtedy sa človek nič nenaučí!

Pomôžem Vám vybudovať skillset, s ktorým budete v novom zamestnaní hviezdiť!

- Finančný manažment, manažérske účtovníctvo
- Anglický jazyk so zameraním na Accounting a Business učím už 12 rokov, učil som viacero klientov z nuly, trénoval som lektorov.
- Francúzsky sa učím 16 rokov, strávil som mnoho času vo Francúzsku a Kanade, pomozem s účtovnými výrazmi aj reáliami
- MS Office, hlavne Excel - kto potrebuje Pivot Tables, základ VBA, funkcie, analýza dat.
- Ako na pohovory, psychólogia a kultúra Zapadu, nadnárodné firmy a geopolitika
- Účtovníctvo IFRS, základy účtovníctva, základy ekonomie, pomoc s daňovým priznaním pre FO

Certifikáty: Anglictina C2, Francuzstina C1, ACCA DIP IFR + FiA2, Excel Superuser Certificate, Elements of AI, atď.

Miesto výučby: Skype / MS Teams / u mňa v kancelárii v Limbachu; pridem za Vami; Skype

Poznámka k organizácii hodín: Nevyužívam funkciu rezervácie hodiny cez portál a notifikácie / správy sledujem ob-deň kvôli veľkému množstvu práce, ako aj digitálnej striedmosti. Každému ale odpíšem a dohodneme sa individuálne.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Rene P.

Rene P.

Neoverená referencia

Braňa možem uprimne doporučiť, pomohol mi dokončiť prácu a svojim všobecným rozhľadom ma vedel usmerniť, keďže má vysoko rozvinutú percepciu. Pri konzultácách bol flexibilný, otvorený, a spoľahlivý.

Robert H.

Robert H.

Neoverená referencia

Rád by som dal dobre hodnotenie, lebo Branislav vyzeral velmi važne a dôverihodne. Spoliehal som sa že mi pomôže s doučkom, ale bohužial neprišiel na rezervovany termin :(

Odpoveď doučovatela:

Dobry den, nevyuzivam funkciu rezervacie hodiny, a az teraz som si vsimol Vasu spravu zo vcera (najprv ste rezervoval, potom napisal ci plati). Zial mam toho vela a s kazdym si volam ohladom hodin. Navyse, minuly tyzden sa mi skoncilo predplatne, cize neviem prave odpisovat nakolko som ho planoval obnovit neskor (kapacitne dovody). Ale kludne zavolajte na 0949 823 921 a dohodneme sa.

Viktória P.

Viktória P.

Neoverená referencia

Brano mi pomohol s lepsim pochopenim IFRS uctovnictva, ma rozne vlastne zdroje, nakolko sa tomu v praci venuje. K tomu je priatelsky, ustretovy a doucovania prebiehaju v prijemnej atmosfere. Odporucam! :)

Martina D.

Martina D.

Neoverená referencia

Doučovanie s Braňom je veľmi pestré a profesionálne. Hodiny a ich obsah vie flexibilne prispôsobiť k jednotlivcovi s vlastnými potrebami. Vďaka tejto skúsenosti sa cítim istejšia a pripravenejšia na pracovné pohovory. Vrelo odporúčam!

Iveta G.

Iveta G.

Neoverená referencia

S Braňom som absolvovala cca 5 hodín doučovania z IFRS (Medzinárodné štandardy finančného účtovníctva), ktoré teraz študujem na VŠ. Veľmi dobre mi vysvetlil základ, takže sme mali na čom stavať, hodiny boli vždy k veci, problematiku vysvetľuje tak aby to pochopil aj úplný začiatočník. Veľmi mi to pomohlo a posunulo vpred. Odporúčam Braňa ako doučovateľa.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Branislav J.

Tvorba rezervy

Prosím vás viete mi poradiť, v akej výške vytvorím rezervu ak odhad náhrady škody je: 5000 Eur s pravdepodobnosťou 10% 1890 Eur s pravdepodobnosťou 60% a 3420 Eur s pravdepodobnosťou 30% ? Ja by som vytvorila celkovo 2660 Eur ,keďže: 10% z 5000 = 500 60% z 1890 = 1134 30% z 3420 = 1026 Spolu =…