Katka P.

Katka P.

Odpovedá do 19 hodín, na 70% správ
70% 19 hod

Katka P.

Hovor po anglicky

Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Zdravím všetkých,
rada pomôžem s angličtinou, doučením gramatiky aj konverzáciou. (Občas mávam tento účet neaktívny, kontaktujte ma prosím aj cez *****@***) Jazyk má byť o radosti zo schopnosti dorozumieť sa a zdieľať s inými naše názory a myšlienky. Každý z nás má iný štýl a schopnosti učiť sa, preto hodiny pripravujem individuálne. Snažím sa doučovanie prispôsobiť potrebám a predstavám klienta, aby sme sa čo najľahšie dostali k stanovenému cieľu. Mám ukončenú pedagogickú fakultu, ale angličtine som sa začala venovať až po vycestovaní a dlhodobom posobení v zahraničí-Holandsko a UK. Doučujem aj cez Skype.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Lenka G.

Lenka G.

Neoverená referencia

Ahojte, Katku veľmi odporúčam, milá, príjemná, usmievavá osoba, ktorá má k vám kamarátsky prístup a zároveň vás vie naučiť po anglicky. Je s ňou veľmi dobrá spolupráca, naozaj môžem len odporučiť :-)

Andrea Z.

Andrea Z.

Neoverená referencia

Ahojte, Katku môžem len odporučiť. Prístup, príprava a celkovo.....všetko na jednotku. Veľmi spokojná, aj to vidieť na dcére. Odporúčam...

Lenka M.

Lenka M.

Neoverená referencia

Ahojte Rada by som odporučila Katku aj iným ktorý sa chcú zdokonaliť v AJ. Mne sa hodiny veľmi páčili, hodina ubehla zakaždým velmi rychlo lebo to človeka naozaj bavilo. Katka mala vždy zaujímavé podklady ktoré mi zakaždým priniesla a zostali mne. Konverzácia bola super, v gramatike som sa tiež zlepsila. Odporúčam! :)