Juraj P.

Mgr. Juraj P.

Odpovedá do 2 hodín, na 90% správ
90% 2 hod
Prijíma študentov

Juraj P.

Prijíma študentov

Matematika - osobný prístup ako záruka zlepšenia

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Som učiteľ matematiky a informatiky. Mám bohaté skúsenosti s prípravou na prijímacie pohovory, maturitu, alebo s pomocou pri problémoch s prospechom na ZŠ aj SŠ. Osobný prístup a vedenie k pochopeniu podstaty - nie len memorovaniu už pomohli mnohým.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Magdaléna V.

Magdaléna V.

Neoverená referencia

Príjemný, spoľahlivý, znalý a hlavne schopný naučiť a doučiť to, čo sa v škole nestihlo. Pripravil syna úspešne na monitor aj na prijímacie skúšky na gymnázium. Úspešne! Syn si dokonca matematiku obľúbil. V prípade potreby riešiť doučovanie aj na gymnáziu, sa určite znova ozveme. Ďakujem!

Jana G.

Jana G.

Neoverená referencia

Príjemný, spoľahlivý, ochotný, vie študenta zaujať, už po dvoch doučovacích hodinách známka 1 z matematiky. Takže super vedomosti a učiteľské schopnosti.

Jolka N.

Jolka N.

Neoverená referencia

Všetko na doučovaní mi vyhovuje: výklad veľmi zrozumiteľný, pochopenie v krátkom čase, cena, vyučujúci veľmi svedomitý, trpezlivý a príjemný človek. S doučovaním som nad mieru spokojná.

Richard S.

Richard S.

Neoverená referencia

Bol som maximalne spokojny, za 5 tyzdnov som bez problemov pochopil vsetko ucivo, ktore som sa za 2 roky na skole nevedel naucit. Mozem iba odporucit. Skvely pristup pocas hodiny, aj pocas planovania terminov, taktiez pomoc mimo hodiny cez telefon, ak som nieco nechapal, ochotne vysvetlil a naviedol po telefone. Maximalna ochota a vedomosti. 100% spokojnost.

Lukáš U.

Lukáš U.

Neoverená referencia

+trpezlivosť +dobrý prístup +zrozumiteľné vysvetlenie odporúčam :)

Fotky a certifikáty