Bianka F.

Bianka F.

Odpovedá do 48 hodín, na 50% správ
50% 48 hod+
Prijíma študentov

Bianka F.

Prijíma študentov

Doučovanie angličtiny

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ahojte!
Volám sa Bianka, a momentálne som študentkou Business Managementu s francúzskym jazykom na univerzite v Škótsku. Skončila som štúdium na anglickom bilingválnom gymnáziu kedy som sa s úrovňou v anglickom jazyku nachádzala na úrovni C1(IELTS) a odvtedy som takisto v zdokonaľovaní jazyka pokračovala.
S angličtinou, či už v písomnej alebo hovorovej forme sa stretávam každý deň už zo pár rokov a nie len, že ma baví sa tento jazyk učiť, no už počas stredoškolského štúdia som sa aktívne venovala jeho doučovaniu. Som ochotná pomôcť s rôznymi ťažkosťami pri štúdiu tohto jazyka, či je to zlepšovanie slovnej zásoby, problémy s gramatikou alebo blok pri rozprávaní. Chcem aby naše hodiny boli komfortnou zónou, kde sa budete cítiť príjemne no takisto to bude zdravá výzva a nekonvenčné učenie. Doučujem cez Skype. Môžem doučiť deti(ZŠ), pomôcť s prípravou na maturitu (úroveň B1, B2) alebo dospelých. Ponúkam taktiež výuku pre úplných začiatočníkov. Som flexibilná a hodinu prispôsobím individuálnym želaniam a potrebám. V prípade záujmu alebo akejkoľvek otázky ma neváhajte kontaktovať.
Ďakujem a prajem pekný deň.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Deleted-40fa40 D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Dakujem Bianke za každu hodinu pri ktorej sme prekecali v mojej nizsej urovni anglictiny, moc mi to pomohlo a odporucam ju kazdemu.. je trpezliva a snazi sa vzdy najlepsie ako sa da ( napr podklady atd)...