Martina K.

Martina K.

Odpovedá do 34 hodín, na 100% správ
100% 34 hod

Martina K.

Doucovanie anglictiny Namestovo a okolie za skvelu cenu

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som absolventkou Univerzity Konstantina Filozofa v Nitre, mam dlhorocne skusenosti s vyucovanim anglickeho jazyka na ZS a SS a desat rokov som zila a pracovala vo Velkej Britanii. To mi najviac umoznilo zzit sa s kulturou i jazykom. Momentalne som na materskej dovolenke a individualne doucovania v Namestove a okoli mi vyhovuju najviac. Doucujem vsetky vekove kategorie a urovne. Pomozem ziakom ZS upevnit gramatiku, studentom SS s prijmackami, pripravou na maturitne skusky, pracujucim s odbornou obchodnou anglictinou, telefonickou ci e-mailovou komunikaciou. Doucovania jednoducho prisposobim vasim poziadavkam. V pripade dalsich otazok ma nevahajte kontaktovat.
Tesim sa na stretnutie!

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Romana P.

Romana P.

Neoverená referencia

Odporúčam, milá, výsledky je vidieť, profesionálny a zodpovedný prístup, každá minúta je využitá.

Barbora V.

Barbora V.

Neoverená referencia

Pani Martinka je presne to, co sme hladali. Uz po prvych hodinach je vidiet u syna pokroky. Velmi si ju chvali. Vrelo odporucam, Nie je nic co by bolo vytknut. Zodpovednost, pristup, vedomosti - 5 bodov z 5. Dakujeme pani Martinka.

Zodpovedané otázky (4)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Martina K.

DOMÁCA ÚLOHA

Pomohli by ste mi prosím s týmto cvičením? Ďakujem :)

Martina K.

KONTROLA

3. 1. we had been 2. reserved 3.got out 4. handed 5.had printed out 6.had not booked 7.explained 8.had slept 9. told 10. had taken Mám to dobre?

Martina K.

KONTROLA

Dobrý deň, mohli by sme mi skontrolovať či mám tieto zadania správne vypracované? ďakujem. 3. I have always been Have been speaking Have been working Havent been living Has helped Have been earning Have you ever Wanted Has been preparing

Martina K.

PRESENT PERFECT

Potrebovala by som pomoc s úlohou...ďakujem.