Marek K.

Marek K.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod

Marek K.

Učím angličtinu, matematiku, elektrotechniku, MS Excel, Word a Powerpoint.

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Vyučujem a doučujem matematiku a anglický jazyk, prekladám texty z angličtiny a do angličtiny, sprevádzam klienta pri tlmočení za rozumné ceny. Poskytujem konzultácie na programy MS Excel, Word a Powerpoint a pomáham pri pracovných projektoch s využitím programu MS Excel.
Doučujem on-line (Skype), osobne doma (Pusté Úľany), ale môžem sa na požiadanie dostaviť za záujemcom kdekoľvek v oblasti medzi Galantou, Sencom a Trnavou.
Matematiku vyučujem aj pomocou vzdialeného prístupu na obrazovku môjho počítača/tabletu, na ktorom môžem žiakovi predviesť výpočty, náčrty a čokoľvek iné tak, ako by to videl v triede na tabuli. Podobne, ja môžem na diaľku sledovať žiaka ako píše do svojho zošitu alebo na tablet.
Cena za 1 hodinu výuky (60 min.) je od 10 EUR.
V prípade dochádzky za klientom prirátam poplatok za dopravu a časovú stratu.

Mám vysokoškolské vzdelanie v odbore elektronika a informatika. Z anglického jazyka mám štátnu skúšku a svoju znalosť som zdokonaľoval dlhoročným pôsobením vo veľkej a známej americkej spoločnosti a ďalších nadnárodných firmách, častými služobnými pobytmi a odbornými stážami v zahraničí (vrátane USA), výukou angličtiny a pôsobením ako prekladateľ a tlmočník. Pri výuke angličtiny kladiem dôraz na správnu výslovnosť, lebo dokonalosť sa dosahuje zameraním sa na detaily a zo skúsenosti viem, že správna výslovnosť vzbudzuje rešpekt a uznanie.

Viem bravúrne narábať s aplikáciou MS Excel a vyčariť pracovné pomôcky a programy, o ktorých sa väčšine ľudí pracujúcich s PC ani nesníva a ušetriť hromadu času ich používaním. V akejkoľvek oblasti. Takže pokiaľ ste pracovne nadmieru vyťažení – neváhajte sa so mnou skontaktovať. Určite poradím ako vykročiť z bludného kruhu. Aplikácia MS-Excel je moje hoby a používam ju temer nepretržite.

Mám tri deti, ktoré som v domácich podmienkach nadštandardne naučil angličtinu a pravidelne im pomáhal s matematikou. Pochádzam z učiteľskej rodiny, takže toto povolanie „mám v krvi“ a je pre mňa nesmiernym pôžitkom vidieť žiaka nadšeného vlastnými pokrokmi.

Teším sa na stretnutia s Vami.
Marek Karniš

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Vladimíra G.

Vladimíra G.

Neoverená referencia

Hodina angličtiny je vedená maximálne profesionálne. Pán Marek dbá na správnu výslovnosť, čo veľmi oceňujem. Dcéra sa teší na každú ďalšiu "Skype hodinu". Všetkým odporúčam a ďakujem za profi prístup.

Miroslava D.

Miroslava D.

Neoverená referencia

Určite odporúčam, ochotne mi pomohol so všetkým, čo som potrebovala, profesionálny prístup, dobrá komunikácia, rýchla odpoveď.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (4)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Marek K.

PRESENT PERFECT

Potrebovala by som pomoc s úlohou...ďakujem.

Marek K.

Rovnica

Ešte jedna úloha ktorú som nevedel vypočítať prosím pomoc : 2.(5x-4)-3x=x-(4x-2)

Marek K.

Mocniny

Prosím ako sa počítajú mocniny?