Michaela M.

Michaela M.

Odpovedá do 8 hodín, na 60% správ
60% 8 hod
Prijíma študentov

Michaela M.

Prijíma študentov

Doučovanie anglického jazyka v Žiline

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Hello, there!

Ako freelance prekladateľka a tlmočníčka by som si rada rozšírila pole svojej pôsobnosti. Angličtine ako takej sa venujem viac ako 15 rokov a vďaka odboru, ktorý som vyštudovala, ju využívam na dennej báze a v rôznych sférach. Ponúkam doučovanie všetkých stupňov - od začiatočníckeho po akademický, takisto aj konverzácie, prípravu na maturitu alebo na jazykové certifikáty, obchodnú angličtinu a základy právnej angličtiny. Výučbu a výber materiálov prispôsobujem individuálnym potrebám. Na hodinách nepracujem s učebnicami, využívam skôr moderné metódy učenia jazykov.

Now, it is only up to you ;)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Lenka

Lenka

Neoverená referencia

Miska je pre našu rodinu a hlavne pre nášho 5rocneho syna skvelý anglicky jazykový partner!!! V tomto veku je potrebný iný prístup k zvládaniu cudzieho jazyka, a Miska presne vie, ako na to. Spoločne si režírujú každé stretnutie, ktoré prebieha úplne spontánne, v domacom prostredí, zväcsa situačne a hlavne celé v anglickom jazyku. Nás syn nemá problem sa prepnúť po jej príchode hneď do angličtiny a takto sa nesie cela 1,5h. Niekedy je pre mna až nepochopiteľne, ako pekne sa cely čas rozprávajú vo vetách cely čas. Syn nemá problem vo svojich 5rokoch hocikoho osloviť v anglickom jazyku a vybaviť si cokolvek potrebuje. Jazykovo výborne, prístup k výučbe jazyka takisto výborný. Misku som odporučila aj svojim známym ako výbornú voľbu pre akúkoľvek vekovú kategóriu.

Miloš M.

Miloš M.

Neoverená referencia

Moja požiadavka na začiatku spolupráce znela "zdokonalenie základných znalostií Angl. jazyka so zameraním na hokejovú terminológiu + cestovanie a pobyt v zahraničí v tejto športovej oblasti." Po necelom roku vyslovujem s priebehom výúčby a prístupom školiteľky maximálnu spokojnosť. Kurz úplne splnil moje očakávania, Je vidieť, že školiteľka má s výčbou jazyka skúsenosti, počas nej používala formy ktoré ma dokázali zaujať a držať v pozornosti, hodiny vedela prispôsobiť mojim individuálnym, najmä časovým, požiadavkám. Školiteľku odporúčam každému ako po odbornej stránke, tak aj po ľudskej. Komunikácia a zvládanie moderných technológií - OK. Výborná voľba.

Marcel D.

Marcel D.

Neoverená referencia

Výborná doučovateľka, som maximalne spokojný s hodinami, hodiny zábavným spôsobom a pokrok v ANJ si myslím že obrovský, veľmi dobre zamerané témy na to čo som potreboval...