Erika K.

Erika K.

Odpovedá do 9 hodín, na 20% správ
20% 9 hod

Erika K.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty Blogy

Popis

Ahoj,

Ponukám kvalitne, cenovo prijateľné súkromné hodiny anglického jazyka.

Mam dlhodobé profesionálne skúsenosti s doučovaním. Za sebou mam skúšku FCE, diplom v business angličtine, úspešné štúdium v UK, USA a Austrálii.

Ponukam lekcie šité na mieru študenta, doučím gramatiku, nakopnem konverzáciu, naučím množstvo nových slovíčok, opravím výslovnosť ... to všetko TRPEZLIVÝM, INDIVIDUÁLNYM a hlavne MOTIVUJÚCIM prístupom.

Poskytujem všetky potrebné materiály, som flexibilná v termíne lekcii.

Budem rada ak sa ozveš :)

Erika


Referencie (9)

+ Pridať referenciu
Petronela Š.

Petronela Š.

Neoverená referencia

Super prístup.Materiály, z ktorých sa učíme sú prehľadne, ku každému je nahrávka, čo je super. Dala mi veľa dobrých anglických stránok, z ktorých sa tiež super učí. Oveľa lepšie riešenie ako platiť si skupinové kurzy. Keď niekoho baví učiť druhých je to cítiť. Takže môžem iba doporučiť :)

Soňa K.

Soňa K.

Neoverená referencia

Erika ma doucuje anglicky jazyk vyse roka, prisla som k nej ako uplny zaciatocnik. Moja anglictina sa zlepsila o niekolko levelov, nadobudla som istotu v rozpravani, naucila som sa bezbolestne vela novych slovicok, fraz. Viem bezproblemov komunikovat, a vyjadrit to co chcem povedat. Vdaka komunikacii s Erikou, a tiez vdaka nahravkam ktore Erika ma rozumiem anglickemu jazyku v roznych akcentoch. Ma individualny pristup, vela materialov, super vysvetluje, je trpezliva. Sukromne hodiny u Eriky jednoznacne odporucam je to omnoho lepsia volba ako skupinove hodiny kde sa k slovu dostanu len ty lepsi, a vy budete kazdy rok preberat jeden a ten isty gramaticky cas stale dookola. Vrelo odporucam Eriku Soňa

Martin M.

Martin M.

Neoverená referencia

Ja som veľmi spokojný, mám množstvo materiálov, individuálny prístup, veľa konverzácie .-)

Simona B.

Simona B.

Neoverená referencia

Už dlho som hľadala presne človeka,ako je Erika. Vzdy sa prispôsobila môjmu časovému harmonogramu a vyhovela mi. Je veľmi milá a ochotná pomôct s čím kolvek, čomu som nerozumela :) Do dnešného dna k nej stale chodím a som veľmi spokojná :)

Tomáš K.

Tomáš K.

Neoverená referencia

Erika ma dlhodobo doučuje angličtinu a som s ňou veľmi spokojný. Ochotne mi vysvetľuje to čo neviem a má so mnou trpezlivosť. Môžem ju určite ďalej odporučiť.

Fotky a certifikáty

Blogy (1)

Pocit na nezaplatenie.

Moja nedôverčivosť voči profesorkám angličtiny a ich “radám”... ma doviedla až do Anglickej školy v Londýne kde si za hodinu anglického jazyka platím! Nakoniec možno aj dobre, vtedy sa to vo mne…