Kristína F.

Mgr. Kristína F.

Odpovedá do 12 hodín, na 50% správ
50% 12 hod

Kristína F.

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Zodpovedané otázky

Popis

Dobrý deň,
som pracujúca učiteľka, ktorá pôsobí na základnej škole a ponúkam dlhodobé alebo krátkodobé doučovanie predmetov slovenský jazyk a dejepis. Samozrejme, patrí sem príprava na hodiny, príprava na monitor, príprava na písomnú a ústnu maturitnú skúšku a doučovanie žiakov s poruchami učenia sa.
Aktívne doučujem už takmer štyri roky a vždy som mala len pozitívne odozvy u svojich študentov. Pri doučovaní využívam odbornú literatúru a vlastné pracovné listy. Tieto pracovné listy som si vytvorila podľa vzoru rôznych alternatívnych škôl a zameriavam sa v nich na rozvíjanie čítania s porozumením, precvičovanie preberanej látky a schopnosť pracovať s textom.
Keďže som si v tomto období dokončila špecializáciu v odbore špeciálnej pedagogiky (pedagogika detí psychosociálne narušených), doučujem aj deti s poruchami učenia, správania sa a Aspergerovým syndrómom.
V prípade záujmu o moje hodiny, veľmi rada poskytnem aj písomné hodnotenie od rodičov detí, ktoré som už doučovala. Veľmi sa teším na záujme z Vašej strany.
S pozdravom Kristína.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky