Viktoria A.

Viktoria A.

Odpovedá do 5 hodín, na 90% správ
90% 5 hod
Prijíma študentov

Viktoria A.

Prijíma študentov

Komplexná výučba ruštiny s rodenou hovoriacou v Skype

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Som rodená hovoriaca ruštiny. Pochádzam z mesta Dnipro na Ukrajine. Mám vysokoškolské vzdelanie v odbore pedagogika a psychologia a taktiež v technickom odbore.

Zaoberam sa komplexnou výučbou ruštiny, prípravou na maturitu a jazykové skúšky. Je možnosť zameriavať sa na určité jazykové aspekty ako napríklad hovorenie, gramatika, písmo. Taktiež doučujem biznis a odbornú (humanitné a technické odbory) ruštinu.

Zaujímavé aktivity a praktické témy. Individuálny prístup ku každému študentovi, individuálna príprava študijných materiálov podľa Vašich potrieb. Učenie je moja vášeň a hobby, ktoré ma naplňa a rozvíja. Som šťastná keď vidím progres mojich študentov.

Ponúkam hodiny prostriednictvom programu Skype. Vyúčba v tomto programe je jednoduchá a z pohodlia domova.
Časovo sa viem prispôsobiť.
Komunikácia a výučba prebieha len v ruskom jazyku.

Hodiny budú zamerané na budovanie vašich znalostí pravého ruského jazyka. Jazyka svetového, ktorým hovoria stovky miliónov ľudí.
Neváhajte a ozvite sa. Čakám na Vás.


Привет! Уже говоришь по-русски и хочешь научиться большему? Тебе нравится русский и ты собираешься поступать в университет или сдавать экзамены по русскому языку? Занятия со мной - правильный выбор. Уроки в скайп это удобно, быстро и практично. Абсолютное погружение в русский язык на наших занятиях. Если у тебя возникнут вопросы - пиши, с удовольствием на них отвечу.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (20)

+ Pridať referenciu
Monika H.

Monika H.

Neoverená referencia

Som veľmi rada, že som sa rozhodla pre pani Viktóriu, aby doučovala môjho syna. Je ústretová, milá a trpezlivá. Nerobilo jej vôbec problém nachystať syna so školských materiálov na písomnú prácu. Som jej vďačná zato, že za takú krátku dobu zmenila synovu trojku z ruštiny na jednotku. Každému ju odporúčam.

Rebeka E.

Rebeka E.

Neoverená referencia

Začala som sa učiť s Viktoriou pred rokom a pol, ona ma naučila plynule sa rozprávať po rusky. Veľmi rýchlo som sa rozvíjala, stále je pripravená na hodiny a presne vie čo treba učiť. My sme zamerané väčšinou na konverzáciu, milujem každú hodinu s ňou, krásne vysvetľuje nové výrazy a dá sa s ňou baviť o vsetkom. Vďaka nej nemám problém sa dohovoriť s rodákmi z Ruska a všetkému rozumiem. Obrovský ďakujem mojej doucovatelke, vrelo odporúčam každému. Je ochotná a časovo flexibilná

Michal H.

Michal H.

Neoverená referencia

Rad by som odporučil pani Viktóriu každému kto sa chce zábavnou formou naučiť ruský jazyk. Vyhovuje mi jej flexibilita, pripravenosť na hodinu, presnosť, vždy dobrá nálada a v neposlednom rade zaujímavé témy. Ruština je jej rodný jazyk a aj gramatiku dokáže vysvetliť tak, aby si ju študent ľahko zapamätal. Je veľmi priateľská, pozitívna a vie v učení podporiť, aj prispôsobiť hodiny potrebám študenta. Naozaj vrelo odporúčam!!!

Zuzana S.

Zuzana S.

Neoverená referencia

Rada by som odporučila pani Viktóriu každému kto sa chce zábavnou formou naučiť ruský jazyk. Za rok som sa posunula z úplného začiatočníka na úroveň A2. Vyhovuje mi jej flexibilita, pripravenosť na hodinu, presnosť, vždy dobrá nálada a v neposlednom rade zaujímavé témy. Ruština je jej rodný jazyk a aj gramatiku dokáže vysvetliť tak, aby si ju študent ľahko zapamätal. Je veľmi priateľská, pozitívna a vie v učení podporiť, aj prispôsobiť hodiny potrebám študenta. Naozaj vrelo odporúčam!!!

Barbora K.

Barbora K.

Neoverená referencia

Viktória je veľmi milá, komunikatívna, trpezlivá s mojim pomalým tempom :) Hodiny s Viktoriou sú vedené v priateľskej atmosfére, naše hodiny sú skôr konverzačné, dá sa s ňou vynikajúco rozprávať na akúkoľvek tému. Hodiny sú veľmi plynulé a vždy zaujímavé. Viktoria je časovo flexibilná, vždy mi vedela vyjsť v ústrety. Viktoriu odporúčam tým, ktorý sa chcú naučiť jazyk a zároveň tráviť svoj čas efektívne a v príjemnej spoločnosti.