Nikol S.

Nikol S.

Odpovedá do 48 hodín, na 70% správ
70% 48 hod+
Prijíma študentov

Nikol S.

Prijíma študentov

English, German, Slovak and Chinese language

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend

Popis

Dobrý deň,
Momentálne žijem v Mníchove a študujem na univerzite LMU. S doučovaním mam viac ako 4 ročné skúsenosti.

NEMČINA
Počas štúdia aj pracujem preto ponúkam aj doučovanie business nemčiny. Taktiež som študovala na bilingválnej obchodnej akadémie v Bratislave s ukončním štúdia na úrovni C1. Absolvovala som polročné štúdium v Rakúsku na Handelsakademie BHAK. Úspešne som absolvovala test DaF na úrovni C2 potrebný na univerzity v Nemecku. Ponúkam doučovanie nemeckého jazyka predovšetkým začiatočníkom ale aj pokročilím.

ČÍNŠTINA
Študovala som vyše roka na čínskej univerzite. Doposial mám úroveň HSK5 a aj príslušný certifikát C1. Preto doučujem predovšetkým deti či začiatočníkov ktorí sa chcú začať učiť čínsky jazyk. Je možné aj kombinované doučovanie so mnou a čínskym lektorom.

SLOVENČINA A ANGLIČTINA
Doučujem cudzincov slovenčinu keďže je možná komunikácia v čínštine, angličtine aj nemčine. Po obdržaní oficiálneho TEFL certifikátu doučujem aj anglický jazyk level A1- B2 predovšetkým deti, študentov a cudzincov.
S doučovaním mam viac ako 4 ročné skúsenosti.

Samozrejme vzhľadom na momentálnu situáciu je doučovanie iba formou ONLINE. Ďakujem za pochopenie. Budem rada ak ma v prípade záujmu o doučovanie kontaktujete :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min